Benelux Event Awards

Jun 6, 2020, 19:33
Gasten van de BEA-Awards worden verwend met promoties in de Mechelse Hotels

Gasten van de BEA-Awards worden verwend met promoties in de Mechelse Hotels

13 februari 2019

Wie dit jaar graag de jaarlijkse uitreiking van de BEA-Awards bijwoont, is welkom in Mechelen: de stad van de Maneblussers. De Mechelse Hotel Associatie draagt hiervoor maar al te graag haar steentje bij en geeft een aantrekkelijke korting van 25% op de Best Available Rate voor de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart.

Er wordt een aanzienlijk aantal kamers ter beschikking gesteld, maar op is op. Wacht daarom zeker niet te lang om uw reservering te maken. Wat u hiervoor moet doen? Het hotel van uw keuze contacteren per telefoon of e-mail en de referentie “Bea-Awards” door geven.

Mechelen telt 14 hotels, samen goed voor meer dan 600 kamers. In de stad of in de groene rand, in Mechelen verblijft u vaak op zeer verrassende en uiteenlopende locaties. Wegdromen in een brouwerij, een voormalige kerk, of helemaal omringd door groen, de stad heeft het allemaal.

In de Mechelse hotels vindt u trouwens ook een breed scala aan originele vergaderplekken. Meetings met zicht op de Dijle, in een designhotel of liever te midden van het Begijnhof? De keuze is aan u.

Volgende hotels nemen deel aan deze actie:

Hôtel Elisabeth

Hôtel 3 Paardekens

Holiday Inn Express Mechelen

Mercure Vé

Martin’s Patershof

NH Mechelen

Park Hotel Montreal

Meer van BEA Awards :