Benelux Event Awards

Nov 27, 2021, 22:18
BeaWorld Festival: Gerd De Bruycker benoemd tot juryvoorzitter

BeaWorld Festival: Gerd De Bruycker benoemd tot juryvoorzitter

08 maart 2018

Tijdens de Advisory Board van het BeaWorld Festival, die begin maart plaatsvond op de Azoren, werd Gerd De Bruycker aangesteld als juryvoorzitter voor de 13de editie van het evenement. In deze taak zal hij worden bijgestaan door een andere Belg, Alain De Greef.

Na een jaar onderbreking neemt Gerd De Bruycker (marketingdirecteur van Cisco Systems Noord-Europa) dus opnieuw de leiding over de festivaljury, die zal bestaan uit een veertigtal corporate event managers afkomstig van alle continenten. Voor deze opdracht wordt hij bijgestaan door twee vicevoorzitters, waaronder Alain De Greef (Head of Sponsoring & Live Communication bij BNP Paribas Fortis).

Beide corporate managers, die ook lid zijn van de jury van de Benelux Event Awards, zijn naar eigen zeggen verheugd een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van dit Festival, dat niet enkel de beste live communicatiecampagnes ter wereld bekroont, maar ook geldt als een internationaal networkingplatform en een inspiratie- en kennisbron voor agentschappen en corporate managers.

Met ook nog Jean-Paul Talbot (Experience Magazine) in de internationale persjury, rekent men op de aanwezigheid van een mooie Belgische delegatie in Portugal. "Voor een corporate event manager is het winnen van een award op dit niveau een echte ‘plus’ in een carrière," aldus Alain De Greef. "Voor de agentschappen en de eventprofessionals is het Festival niet enkel de gelegenheid om te ontdekken wat er leeft binnen de sector, maar ook om collega’s en potentiële klanten te ontmoeten. Hetzij tijdens de competitie of tijdens de keynote speeches. We hopen dus dat België goed vertegenwoordigd zal zijn", zo besluiten ze.

Het BeaWorld Festival zal dit jaar plaatsvinden van 21 tot 24 november in Coimbra, in het midden van Portugal.

De inschrijvingen zullen in de maand mei 2018 van start gaan.

www.beaworldfestival.com

Meer van Best Event Awards :