Benelux Event Awards

Nov 27, 2021, 21:05
EuBEA wordt BeaWorld

EuBEA wordt BeaWorld

06 april 2017

Eind maart kondigde de Milanese ADC Group, organisator van het Europese Evenementenfestival EuBea, aan dat zijn Festival de Europese grenzen oversteekt om zichzelf een wereldwijde omvang aan te meten. Het EuBEA Festival verandert zo in BeaWorld.

Deze beslissing komt er op voorspraak van de Advisory Board van het Festival, die tussen 16 en 18 maart in Rimini samenkwam. « Het is een grote stap vooruit, maar ik denk dat dit het beste is wat we kunnen doen, » zo legt Salvatore Sagone, CEO van ADC Group, uit. "Voortaan zullen de competitie en het festival openstaan voor alle professionals en alle agentschappen in de wereld."

De categorieën, die licht gewijzigd werden tijdens de Advisory Board, zullen identiek zijn voor alle deelnemers, ongeacht hun afkomst. De enige herinnering aan de EuBea komt er onder de vorm van een enkele Special Award die zal worden uitgereikt aan het beste evenement georganiseerd in Europa, en dit onder de naam EuBea Award.

De Advisory Board van BeaWorld brengt jaarlijks een dertigtal persoonlijkheden samen uit de media, de associaties en de bedrijven die rechtstreeks gelinkt zijn aan de B2B-evenementenwereld. Gedurende twee dagen buigen zij zich over de organisatie van de verschillende aspecten van het festival : de competitie, het panel van sprekers, promotie, communicatie, etc. De Belgische delegatie was dit jaar samengesteld uit Johan Vandepoel (acc Belgium), Gerd De Bruycker (Cisco), Alain De Greef (BNP Paribas Fortis), Maarten Vanneste (Meeting Design Institute) en Jean-Paul Talbot (Experience Magazine).

De 2017-editie van het Festival zal plaatsvinden in Porto, van 15 tot 18 november. In de loop van de komende weken volgt er een eerste oproep om kandidaturen in te dienen voor de competitie.

www.eubeafestival.com

Meer van Best Event Awards :