Audiovisueel

May 28, 2020, 22:49
Soundfield sluit een druk voorjaar af

Soundfield sluit een druk voorjaar af

02 juli 2019

Met de zomer in het land blikken we graag terug op de voorbije maanden waarin ons materiaal, team en kennis volop werden ingezet. Onze doelstelling: ervaringen die ‘meer dan licht en geluid’ zijn, creëren voor onze klanten.

Volg ons op Facebook voor exclusieve beelden van realisaties voor én achter de knoppen!

Zowel voor grote publieksevents als bedrijfsevenementen is Soundfield dé partner voor een efficiënte, veilige en mooie technische ondersteuning. Van een whitebox van 1.350m2 voor Wilvo metaalbewerking met Maison van den Boer naar de start en finish van de Ronde van Vlaanderen, we deden het allemaal! Bovendien zaten we op de eerste rij bij de live onthulling van De Mol én de feestelijke kick-off van Gert Late Night dankzij SBS Events.

Maar ook in het buitenland kan op Soundfield gerekend worden. Zo trokken we naar Oostenrijk met Qmusic Nederland voor het Q-Hotel, naar Duitsland voor Sennheiser’s Global Summit, naar Spanje voor Amazone Web Services met LEF marketing & events en naar Marokko met Act!events voor de Samsonite Convention.

Tijdens de vakantieperiode is stilstaan geen optie voor Soundfield. Diverse festivals over heel België kunnen niet alleen rekenen op het beste licht- en geluidsmateriaal maar ook op het toegewijde Soundfield team.

Hoe Soundfield het licht en geluid tijdens uw event naar een hoger niveau kan tillen? Geef ons een seintje en ontdek het in levende lijve!

Soundfield – More than sound & light
Jo Van den Wijngaerde & Patrick De Leeuw, zaakvoerders
E-mail: jo@soundfield.be
Gsm: +32 (0)475 82 18 53
Website: www.soundfield.be
Facebook: Soundfieldnv

Meer van Soundfield :

Soundfield