Audiovisueel

Apr 18, 2024, 19:26
Soundfield zet de IT-sector in de spotlight!

Soundfield zet de IT-sector in de spotlight!

13 oktober 2015

Tijdens meet-it, de grootste IT-beurs in de Benelux, toonde Soundfield voor het zesde jaar op rij waarom we meer zijn dan licht en geluid! Met Act!events als organiserend bureau ontwikkelden we een uitgekiend technisch plan met licht, elektriciteit, geluid, ... voor 3 sheds in Tour & Taxis.

Met aparte invullingen voor elke ruimte en een volledige ombouw in de loop van het evenement stond onze professionele crew klaar om alles tot in de puntjes op elkaar af te stemmen.

2,4 km trussen, 447 floorcans, meer dan 12.000 meter cablage, 95 speakers verdeeld over verschillende LA-systemen, 24 m2 LED-schermen, ... De cijfers liegen er niet om! Een gigantische productie waarbij ons high-quality materiaal volop ingezet wordt en we Soundfield's filosofie (More than sound & light) waarmaken.

De VIP-seminarie ruimte werd omgebouwd tot een spetterende partylocatie en voor elk van de 90 standhouders werd een eigen lichtplan ontwikkeld, op basis van hun standconstructie en concept. Podia, geluidsinstallaties, afbakening zones, sfeerverlichting, ... Soundfield nam het in handen en wist het niveau opnieuw te verhogen.

Wilt u meer weten over ons? Geef dan een seintje en ontdek zelf waarom Soundfield staat voor meer dan licht en geluid!

Soundfield – More than sound & light
Jo Van den Wijngaerde & Patrick De Leeuw, zaakvoerders
E-mail: jo@soundfield.be
Gsm: +32 (0)475 82 18 53
Website: www.soundfield.be

Meer van Soundfield :

Soundfield