Audiovisueel

Apr 26, 2024, 0:20
Soundfield sluit een drukke zomerperiode af!

Soundfield sluit een drukke zomerperiode af!

03 oktober 2016

De zomer van 2016 stond voor Soundfield in het teken van muziek en fun. Met onze technische aanwezigheid op heel wat evenementen en tournees maakten we er voor alle bezoekers (én artiesten) een grandioos feest van!

Na een sabbatjaar ter voorbereiding van haar nieuwe album staat de Kempense diva Natalia heel de zomer opnieuw op de planken met haar ‘In My Blood Summer Tour’. Net zoals voor haar vorige tournees werd Soundfield opnieuw ingeschakeld om van elk concert een échte beleving te maken. En we weten allemaal dat de naam Natalia synoniem staat met een spetterende show. Haar 13 concerten over heel Vlaanderen zijn dan ook tot in de puntjes afgewerkt met licht, geluid en special effects door Soundfield en onze uitgebreide crew!

Ook aan het Q-Beach House op het strand in Oostende waren we paraat. Tijdens de Sunset Concerten mochten we onder andere Bob Sinclar, K3, Tourist LeMC, Bazart, Lost Frequencies, ... ontvangen. Met gemiddeld 15.000 gasten zorgden we met onze licht- en geluidsinstallaties telkens voor de perfecte aanvulling op de live muziek en de zomerse omgeving.

Verder werden we recent voor het zevende jaar op rij ingezet als technische firma voor meet-it, de grootste IT-beurs in de Benelux. 2 sheds in Tour & Taxis werden door ons omgetoverd tot verschillende stijlvolle zones met seminarieboxen, cateringruimtes, beurszone, ... Het Soundfield team werkte onvermoeibaar aan het leveren van de beste kwaliteit tijdens zowel opbouw, afbouw als het evenement zelf, dat eindigde met een party die losbarstte bij de live band en DJ.

Ook Wella rekende op Soundfield voor Icons of the Hair Industry 2016! Tijdens dit evenement werd alles uit de kast gehaald om er een wervelende show van te maken en Soundfield speelde hier geen kleine rol in. Een van de grootste eyecatchers was de dynamische centrale piramide die op en neer bewoog en volledig door ons werd geconcipieerd en gecreëerd! Special effects, een uitgekiend lichtplan en tonnen technisch materiaal transformeerden de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch tot een spectaculaire venue voor dit prestigieuze evenement.

Geen wonder dat Soundfield voor deze high-profile events werd ingeschakeld. Meer dan licht en geluid, dat is namelijk wat we beloven en wat we leveren. Precies wat onze klanten van ons verwachten!

Wilt u meer weten over ons, geef dan een seintje!

Soundfield – More than sound & light
Jo Van den Wijngaerde & Patrick De Leeuw, zaakvoerders
E-mail: jo@soundfield.be
Gsm: +32 (0)475 82 18 53
Website: www.soundfield.be

Meer van Soundfield :

Soundfield