Associaties

Oct 18, 2021, 4:26
Febelux viert heropstart sector met geslaagd Still Alive Event

Febelux viert heropstart sector met geslaagd Still Alive Event

15 september 2021

Op 8 september 2021 trapte Febelux het najaar op gang met het Still Alive Event. Ondanks de propvolle agenda’s mocht de federatie zo’n 130 enthousiaste sectorgenoten ontvangen bij Brussels Kart Expo.

Febelux heeft de afgelopen tijd op volle toeren gedraaid. Dat vertaalt zich onder andere in de mogelijkheden die beurzen, congressen en events vandaag hebben. Ook het ledenaantal is verder gegroeid. Toch was de Algemene Vergadering niet enkel een goednieuwsshow. Met de praktijkvoorbeelden van Frédéric François (Advanced Fairs) en Alain D’Haese (Easyfairs) werd duidelijk aangetoond dat de draad niet zomaar terug opgepikt worden. Het is niet zomaar een terugkeer naar vroeger. Er zijn harde lessen geleerd, en Febelux roept dan ook op om de uitdagingen samen aan te pakken.  Het dossier paritair comité, nieuwe Febelux-initiatieven om meer praktijkervaringen uit te wisselen en samenwerkingen met stakeholders staan daarbij hoog op de agenda.

Naast uiteenzettingen omvatte het Still Alive Event ook een flinke dosis fun. De adrenaline ging de hoogte in tijdens een kartcompetitie en een slipcursus. Kortom, een dag waarop werd gepraat, gelachen, gegeten en gedronken. Alles wat we van ‘live’ verwachten.

Meer van Febelux :