Vaste & tijdelijke locaties

Mar 31, 2023, 2:31
Polyvalente eventlocatie midden in de groene fortengordel

Polyvalente eventlocatie midden in de groene fortengordel

06 februari 2023

Hangar 27 is een totaal vernieuwde en multifunctionele locatie in Edegem, ten zuiden van Antwerpen,  vlakbij de autosnelweg. De site werd onder handen genomen door de nieuwe uitbater Solo-Slim BV, die heeft gezorgd voor een echte upgrade van deze venue met zowel indoor- als outdoortroeven.

De vennootschap Solo-Slim BV werd vlak voor de coronaperiode opgericht door twee ervaren rotten uit het eventvak. De 43-jarige Olivier Goossens heeft maar liefst 20 jaar ervaring als maître en projectverantwoordelijke voor Silverspoon. Dimitri Segers, 52 jaar, heeft dan weer 25 jaar ervaring als eventcoördinator en eigenaar van Recodin events. Beide heren hebben dus het reilen en zeilen van de eventwereld in hun vingers.

Binnen- én buitenruimte

Op zoek naar een vaste locatie voor hun activiteiten kwamen ze terecht in Edegem. In de groene setting van Fort V vonden ze een locatie die zich met een multifunctionele zaal ideaal leent voor alle soorten feesten en events. Daarnaast beschikt de site over voldoende openbare parkeerruimte en zijn er ook heel wat mogelijkheden buiten, met enerzijds een mooie groene tuin, en anderzijds een verharde buitenruimte.

Renovatie en technische upgrade

Van zodra het team van Solo-Slim BV de uitbating van Hangar 27 heeft overgenomen, werd er meteen ook gezorgd voor een grondige renovatie en technische upgrade van de locatie. De polyvalente zaal (met meer dan 500 m² oppervlakte) kreeg een modern uiterlijk en werd omgetoverd tot een plug & play ruimte waarbij alle technieken, zoals een vaste lichtinstallatie en een projectiescherm standaard aanwezig zijn. Verder is er ook een ruim podium van zo’n 40 m². Dat maakt dat zowel privéklanten als bedrijven zich hier snel thuis zullen voelen.

Vrije keuze van cateraar

Er werd bewust gekozen om de locatie zonder vaste foodcateraar te laten werken. De klant heeft dus de vrije keuze of kan kiezen voor de preferentiële partners van Hangar 27, zonder uitkoopsom.  Voor de dranken heeft Hangar 27 zelf diverse mogelijkheden uitgewerkt – met forfaitaire vergoedingen of per consumptie. Het team van Hangar 27 bekijkt graag met u welke formule het best bij uw event past.

Ervaren begeleiding

Na een intensieve renovatieperiode stellen Dimitri Segers en Olivier Goossens nu met veel trots de vernieuwde Hangar 27 voor. Plant u binnenkort een bedrijfsfeest, een seminarie of een congres? Het team van Hangar 27 begeleidt u graag om zo het perfecte event uit te tekenen, afgestemd op de noden en wensen van uw bedrijf. Geïnteresseerd? Stuur dan vandaag nog een mailtje naar dimitri@hangar27.be, dan kan u toegang krijgen tot het professionele platform van de Hangar 27-website.  Uiteraard kan u ook een briefing sturen over uw event zodat een volledige offerte kan worden uitgewerkt.