Vaste & tijdelijke locaties

Apr 28, 2024, 19:29
Dolce La Hulpe Brussels doet de eindejaarsfeesten schitteren

Dolce La Hulpe Brussels doet de eindejaarsfeesten schitteren

26 november 2015

Hotel Dolce La Hulpe Brussels doet de eindejaarsfeesten schitteren met een exclusief aanbod: overnachting, het Sylvester diner én nieuwjaarsbrunch. Als de eerste koude zich doet voelen, krijgen we zin om gezellig bijeen te kruipen en in fijn gezelschap te dineren. Deze warme avonden doen ons denken aan de eindejaarsfeesten die voor de deur staan. Laten we dit jaar niet eindeloos koken maar tijd maken voor onze gasten. Vergeet de timings om alle gerechten perfect te krijgen en loop de kussen om middernacht niet mis !

Om een hele avond en nacht te genieten en zonder zorgen u te laten verwennen, stelt Dolce La Hulpe Brussels u een formule voor met een overnachting in een tweepersoonskamer, het oudejaarsdiner, de brunch op nieuwjaarsdag en een ongelimiteerde toegang tot het binnenzwembad, sauna, hamman en fitness. U kan het nieuwe jaar met een frisse start beginnen vanaf 209.5€ per persoon.

Het restaurant van Dolce La Hulpe Brussels nodigt uit voor een waar festijn waar fijnproevers kunnen genieten van unieke gerechten door de Chefs. Geen beter begin van de avond dan een glaasje champagne Madame de Maintenon Brut. Als koud voorgerecht zal de Carpaccio de Saint-Jacques met mangoschelpen  en  inktvisvinaigrette  de  smaakpapillen  doen  tintelen. De kreeftenbisque en langoustines met gepaste garnituur maken het duidelijk… het feest is begonnen.

Dit wordt gevolgd door het warme buffet met Zilte Waterzooi met fijne kruiden, op grootmoeders wijze gebraden kalfsribstuk met rozemarijn-crème, parelhoen gevuld met gedroogde vruchten, foie-gras met een mandje van wintergroenten, reebout met bospaddestoelen en aardappelgratin. U mag nu al beginnen te watertanden.    

Vervolgens brengen we de ‘Live Cooking’ van gewokte en gekruide tijgerscampi's met knapperige groentjes, gevolgd door het aansnijden van de ossenhaas in briochekorst met truffeljus. Afronden doen we met een selectie van zeven kazen en een crémeux caramel met mangomousse op een Bretoens zandkoekje van fleur de Guérande.  

Zulk een menu verdient wijnen die haar eer aan doen. Daarom hebben we een Château Maison Neuve en Blaye-Côte de Bordeaux geselecteerd.

Dit Sylvester menu wordt u aangeboden aan de prijs van 109 euro met de mogelijkheid om een kindermenu te bestellen aan 25 euro voor 3-6 jarigen en 45 euro voor 7-12 jarigen. U kan dit natuurlijk ook combineren met de Spa kerstaanbieding, één van onze verzorgingsproducten of een cadeaubon om uw naasten ook te verwennen.  

Voor hen die niet langer willen wachten op de feeststemming, stellen we het “Kerstmarkt in Brussel” verblijf voor:

  • Overnachting in tweepersoonskamer
  • Ontbijtbuffet
  • Het voordeelboek Winterplezier ter beschikking op de kamer (waarde: 150 euro)
  • Vrije toegang tot het binnenzwembad, sauna, hammam en fitnesszaal
  • Wifi en gratis parking

Vanaf 68,5 euro per persoon (50 euro opleg voor singles)  

Over Dolce la Hulpe Brussels 

Dolce La Hulpe Brussels is een eigentijds ontworpen Hotel & Resort van 4 sterren, perfect gelegen in het hart van het Zoniënwoud en op slechts 15km van het centrum van Brussel. Het etablissement geeft geweldige panorama’s over het woud en biedt haar gasten 264 kamers en suites, een restaurant met een groot en overheerlijk buffet, een elegante brasserie die voornamelijk schotels serveert op basis van streekproducten, 2 bars, een lounge-terras, een overdadige Cinq Mondes-Spa van 800m², uniek in België, buitentennisbanen en een Wellness-centrum bestaande uit een overdekt zwembad, sauna, hammam, fitness-zaal en collectieve sportzaal.

Bezoek www.dolcelahulpe.com

    

Meer van Dolce La Hulpe Brussels :

Dolce La Hulpe Brussels