Vaste & tijdelijke locaties

Apr 28, 2024, 10:12
Pieter Allaerts ontvangt de 2016 Global MPI RISE Award for Marketplace Excellence

Pieter Allaerts ontvangt de 2016 Global MPI RISE Award for Marketplace Excellence

22 juni 2016

Dolce La Hulpe Brussels kondigde onlangs aan dat Pieter Allaerts, Directeur Sales & Marketing en ook Voorzitter van de Belgische afdeling van MPI, de Global MPI RISE Award for Marketplace Excellence heeft ontvangen voor MPI Belgium. Deze prijs werd hem aangeboden als erkenning voor de steun van MPI Belgium aan de meeting industrie.

Deze RISE Award for Marketplace Excellence werd gegeven aan de Belgische afdeling van MPI voor het leveren van buitengewone zakelijke uitwisselingen voor haar leden. Deze afdeling benaderde haar jaarlijkse Conferentie helemaal anders, met inbegrip van sponsors en partners in het planningsproces en tijdens het evenement. Hun nieuwe aanpak heeft geholpen bij het verheffen van de verbinding tussen de deelnemers en hun partners, en creëerde zakelijke mogelijkheden tussen de leden.

"We zijn erg trots op Pieter Allaerts en zouden graag MPI bedanken voor de erkenning van het harde werk dat geleverd is door MPI België tijdens zijn presidentschap. Het is de inzet van onze medewerkers zoals Pieter die zal zorgen voor voortdurende succes van ons hotel ", zegt Erik Jansen, General Manager van het hotel.

Pieter Allaerts is medewerker bij Dolce La Hulpe Brussels sinds februari 2007. Hij is afgestudeerd aan de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde en zeer actief lid bij MPI sinds 5 jaar. Hij werd in juli 2014 President van de Belgische afdeling van MPI.

Het Dolce La Hulpe Brussels is een hotel met 264 kamers en biedt gasten enkele en dubbele accomodaties, suites, en 4.500 m² gewijd aan vergaderingen. Dit 4-sterren hotel, lid van de International Association of Conference Centers (IACC), beschikt over meer dan 40 vergaderzalen, waaronder 3 auditoria (36, 150 en 500 zitplaatsen), 2 restaurants, 2 bars, een luxe Cinq Mondes Spa, een wellness-centrum met een overdekt zwembad en een fitnesscentrum, gratis Wi-Fi en een parkeerplaats. De kamers zijn voorzien van uitgebreide kabel-tv, laptop kluis, opgewaardeerd beddengoed, prachtig uitzicht op het omringende bos en een eigentijdse moderne stijl ideaal ingericht om te ontspannen en u te laten inspireren tijdens uw verblijf.

www.dolcelahulpe.com

Meer van Dolce La Hulpe Brussels :

Dolce La Hulpe Brussels