Vaste & tijdelijke locaties

Apr 13, 2021, 10:38
Boek je meeting room bij Fosbury & Sons

Boek je meeting room bij Fosbury & Sons

25 februari 2021

Wij kunnen ons perfect inbeelden dat je niet kan wachten om je team opnieuw bij elkaar te krijgen na een lange periode van virtuele meetings. Of misschien ben je op zoek naar een unieke locatie om die ene bijzondere klant uit te nodigen? Bij Fosbury & Sons kan je niet alleen terecht voor werkplekken, maar ook vergader-en evenementenruimtes, een samengestelde kalender en een in-house restaurant op maat.

Kom samenwerken, werken, spelen, én leren in onze opmerkelijke vergader-en evenementenruimtes. Een unieke locatie om het verschil te maken. Uitgerust met Samsung SmartTV, whiteboard, video conference systeem, WiFi, receptie en de Lobby als breakout ruimte. Organiseer je bijeenkomst of evenement in één van de bijzondere ruimtes, of spring voor de ultieme kruisbestuiving eens binnen om deel te nemen aan de zorgvuldig samengestelde agenda met lezingen, workshops, etentjes en networking events.

Uw gezondheid en veiligheid boven alles. Fosbury & Sons heeft enkele voorzorgsmaatregelen genomen die in lijn zijn met het advies van de overheid om u een fijne en veilige omgeving te bieden waarin u kunt werken en mensen kunt ontmoeten. Zo hebben ze de capaciteit van hun Meeting & Event ruimtes aangepast, waardoor er een veilige afstand tussen jou en anderen gegarandeerd is. Uw veiligheid en gezondheid hebben hun hoogste prioriteit.

Prijzen:

Meeting rooms vanaf €200 per dag

Meer van Fosbury & Sons :