Vaste & tijdelijke locaties

Apr 13, 2021, 9:37
Kachet verwelkomt met Clos St. Denis een vijfde eventlocatie

Kachet verwelkomt met Clos St. Denis een vijfde eventlocatie

04 maart 2021

De Limburgse horecagroep Kachet zal de uitbating gaan verzorgen van de eventlocatie Clos St. Denis. In deze infrastructuur in Kortessem – een buurgemeente van Hasselt – was vroeger het gelijknamige tweesterrenrestaurant ondergebracht.

Midden jaren ’80 lieten chef Christian Denis en zijn echtgenote Denise het zeventiende-eeuwse Klein Wit Kasteeltje, op dat moment niet meer dan een vervallen kasteelhoeve, opknappen tot gerespecteerd restaurant dat mocht pronken met twee Michelinsterren.

Nadat het echtpaar Denis in 2010 stopte met het restaurant, was er een lange tijd onzekerheid over de toekomst van het pand. Daar is nu definitief verandering in gekomen. Met de aankoop (in samenwerking met een privé-investeerder) door Kachet is er nu duidelijkheid. Zij willen Clos St. Denis in de markt zetten als een exclusieve feestlocatie, waarin zowel bedrijfsfeesten als huwelijken uitstekend tot hun recht zullen komen.

Na Hangar 58 (Bokrijk), de Tiendschuur van Herkenrode (Hasselt), Cachecour (Houthalen) en Goed van Gothem (Horpmaal) wordt Clos St. Denis de vijfde eventlocatie voor Kachet. De opening is voorzien voor april 2022, wat zorgt voor extra capaciteit in de reeds zeer goed gevulde agenda van 2022. Op termijn worden er in Clos St. Denis mogelijk ook kamers en een restaurant voorzien, waarmee de cirkel helemaal rond zou zijn.