Vaste & tijdelijke locaties

Oct 28, 2020, 4:17
Ontdek de nieuwe eventlocatie Twenty Two

Ontdek de nieuwe eventlocatie Twenty Two

15 september 2020

Corona-proof een kleinschalig event organiseren? Toe aan een beperkte, veilige samenkomst met vrienden, familie, collega's of werkrelaties? Kom samen genieten in de idyllische intimiteit van een historisch landhuis!  

U vindt Twenty Two in het charmante Kapellen, verscholen in het groen als een goed bewaard geheim, op slechts een halfuur rijden vanuit Antwerpen. Wat ontstond als een private degustatieruimte, groeide uit tot een inspirerende plek voor meetings, diners en evenementen. Wat deze boetieklocatie uniek maakt, is het zinnenprikkelende thuisgevoel. In een pittoresk landhuis uit 1910, weg van de gejaagdheid van de grootstad, trakteren we u op verfijnde en vernieuwende smaaksensaties. Elk zorgvuldig uitgekozen detail zal uw zintuigen in vervoering brengen.

Eindeloze mogelijkheden

Twenty Two is de ideale verpozingsplek om vrienden & familie te ontvangen of een zakelijke meeting te organiseren. Indien u dat wenst, verzorgen wij (Silverspoon) hierbij ook uw catering!

Maar wanneer u graag zelf een kookworkshop of tasting verzorgt is Twenty Two ook de ideale plek. Met uitgebreide voorzieningen zoals een keuken, cocktail & wijnbar, koffiewand en een zonovergoten terras.

Meer van Silverspoon :