Catering

Apr 25, 2024, 4:19
Silverspoon geeft interieur Ter Vennen grondige make-over

Silverspoon geeft interieur Ter Vennen grondige make-over

29 oktober 2015

De voorbije weken onderging het voormalige restaurant Ter Vennen in Wijnegem een grondige make-over. Het interieur van de charmante hoeve werd volledig vernieuwd door het in een eigentijds jasje te steken. Hiermee beschikt Silverspoon Catering nu over de uitgelezen locatie voor stijlvolle evenementen en feesten van 10 tot 250 gasten.

Ter Vennen stond decennialang bekend als een stijlvol en verfijnd restaurant. Nadat het overduidelijk bergaf was gegaan met de goede naam en faam, nam Silverspoon Catering de zaak 4 jaar geleden over. Aanvankelijk hield het cateringbedrijf dat tot de top in België behoort, Ter Vennen aan als restaurant.

"Door de juiste beslissingen te nemen wat betreft aanpak, organisatie en personeel, slaagden we erin om er terug een goeddraaiende eetgelegenheid van te maken. We behielden de authentieke sfeer van tijdloze klasse en verfijning. Maar gaandeweg kreeg Silverspoon alsmaar meer de vraag van klanten naar een geschikte plaats voor kleinere feesten. Daarom hebben we besloten om Ter Vennen enkel nog als locatie voor kleine events en feesten te gebruiken", vertelt zaakvoerder Bart Claessens.

Hedendaags en fris

Om gezelschappen er op gepaste wijze te kunnen ontvangen, onderging het eerder klassieke interieur van Ter Vennen zopas een totale metamorfose. De muren kregen een hedendaagse frisse tint met accenten van speciaal behang. Overal liggen nu parketvloeren en de bars werden aangekleed met witte carraramarmer. De grote open haard werd in een veeleer moderne uitvoering gestoken. Het interieur van Ter Vennen oogt nu eigentijds, fris en gedurfd zonder aan gezelligheid te verliezen.
De locatie leent zich uitstekend voor diners tot 120 à 150 personen, walking diners tot 200 personen en recepties tot 250 personen. Klanten van Silverspoon Catering kunnen er hun gasten uitnodigen voor een huwelijksfeest, communie, jubileum, verjaardagsfeest, babyborrel, koffietafel, klantendag, seminarie of vergadering. Wat de organisatie van stijlvolle evenementen en feesten betreft, kan Silverspoon al een indrukwekkend palmares voorleggen.

Op ontdekking in Ter Vennen

Zondag 15 november organiseert Silverspoon Catering in Ter Vennen een uitgebreide kennismakingsbrunch. Voor de speciale prijs van 50 euro per persoon kunnen geïnteresseerden er lekker tafelen in het vernieuwde interieur. Het geeft hen meteen de kans om de mogelijkheden van deze nieuwe feestlocatie persoonlijk te ontdekken. Deze brunch is trouwens de 1ste in een reeks van themabrunches die nadien nog zal volgen. Voor deze kennismakingsbrunch is het nodig op voorhand in te schrijven via info@tervennen.be. Het aantal plaatsen is beperkt.

Op 11 november van 13 tot 20 uur neemt Silverspoon Catering met Ter Vennen eveneens deel aan De Nationale Feestdag. Het is een gratis belevingsevenement in Vlaanderen voor al wie plannen heeft voor een privéfeest en op zoek is naar leuke, creatieve ideeën en naar de juiste leveranciers. Door hierop in te spelen krijgen bezoekers de kans om die dag ook kennis te maken met Ter Vennen in Wijnegem als feestlocatie en met Silverspoon Catering als feestpartner.

Meer informatie:

www.silverspoon.be
www.tervennen.be

Meer van Silverspoon :