Vaste & tijdelijke locaties

Jul 6, 2020, 22:02
Uw evenement op een eiland...

Uw evenement op een eiland...

07 juni 2019

Het Château Bayard in Eghezée, dat in de volle natuur is gelegen, is de gedroomde locatie voor uw evenement. Herbron u gedurende één dag in een landelijke en stijlvolle omgeving!

Dit kasteel, dat door de vier zonen Aymon werd gebouwd die op de vlucht waren na Karel de Grote kwaad te hebben gemaakt, ligt op een eiland en heeft talloze hightech zalen en apparatuur die van uw seminarie een opmerkelijk evenement zullen maken.

Het kasteel is vlot bereikbaar na 30 minuten rijden vanuit Brussel en 10 minuten vanuit Namen. Het beschikt over een ruime parking, een maximumcapaciteit van 750 personen en een orangerie van 220 m² die grenst aan de woonkamers en uitkijkt over de vijver en het park. Deze nieuwe ruimte zal natuurliefhebbers kunnen bekoren, alsook iedereen die een onvergetelijk evenement wil delen aan de oevers van de vijver. Naast een rustgevend en feeëriek kader voor uw vergaderingen en evenementen, kan deze waterpartij ook worden gebruikt voor diverse teambuildingsactiviteiten, zoals waterfietsen of peddelsurfen, maar ook als exclusief decor voor productlanceringen.

Voor meer informatie:
Château Bayard
Rue du Château Bayard 4, B-5310 Dhuy (Eghezée)
T: +32 (0) 475 496 555
E-mail: seminaire@chateau-bayard.be 
Website: www.chateaubayard.be
©foto’s: Château Bayard & Nicolas Michiels

Meer van Wallonie Belgique Tourisme Wallonië België Toerisme :