Vaste & tijdelijke locaties

Jul 6, 2020, 22:16
O kapitein, mijn kapitein...

O kapitein, mijn kapitein...

05 juni 2019

Wilt u graag pleziervaarder worden tijdens een teambuilding, incentive of ander bedrijfsevenement? Dan bent u bij Charlie's Capitainerie in de jachthaven van Namen aan het juiste adres.

Het team van La Capitainerie stelt met plezier een programma op maat samen. Boottochten waarvoor je geen vaarbewijs nodig hebt, peddelsurfen, blobbing, de activiteiten zijn legio. Zelfs hockey, voetbal of petanque op de drijvende pontons behoren tot de mogelijkheden. En voor zij die niet nat willen worden, werkt La Capitainerie samen met Naamse dienstverleners uit de eventsector om activiteiten 'op het droge' te organiseren.

Kortom, voor uw teambuildingsactiviteiten of netwerkevenementen ontvangt La Capitaine uw groepen van 10 tot 200 personen in een ongedwongen sfeer in een absoluut prachtig kader op het water, met een van de mooiste uitzichten op de Citadel van Namen. U kunt tegelijkertijd genieten van een driegangenmenu, barbecue, walkingdinner, tapasbuffet, enz. Op het vlak van catering hebt u dus eveneens keuze te over.

Voor meer informatie:
Charlie’s Capitainerie
Boulevard de la Meuse, B-5100 Namen
T: +32 (0) 476 23 31 42
E-mail: info@lacapitainerie.be 
Website: www.lacapitainerie.be

Meer van Wallonie Belgique Tourisme Wallonië België Toerisme :