Vaste & tijdelijke locaties

Apr 24, 2024, 7:43
Red Loft, een atypische eventruimte op maat

Red Loft, een atypische eventruimte op maat

05 juni 2019

In een textielfabriek van circa 1900 nabij Dok Noord, een gebied dat recent een ongeziene creatieve en commerciële bloei meemaakte, huist al langere tijd Red Loft. Vanaf 10 juni zet Coeur Catering, geïnspireerd door het succesverhaal van hun eventlocatie Gaston, zijn schouders onder deze verborgen parel in de Gentse binnenstad.

Dit doet de horecaondernemer in samenwerking met Kelly de kok. Samen verwelkomen ze je in een inspirerende ruimte die nu eens voor twee dan weer voor wel 130 personen afgehuurd en ingevuld wordt.

Red Loft combineert op unieke wijze de internationale uitstraling van een industriële loft met het intimistisch gevoel van je eigen huiskamer. Het interieur is zo ontworpen dat het niet enkel stijlvol oogt, er werd zorgvuldig nagedacht over elk praktisch detail. De ruimte voelt aan als een blank canvas die zich naargelang elke gelegenheid transformeert. Het pand kijkt uit op een groene oase van rust: in het verlengde van de industriële binnenruimte biedt een tuin verkoeling en ontspanning, weg van de drukte van de stad.

Doorheen de week geeft Red Loft invulling aan heel wat bedrijfsevenementen, op welke schaal ook. Red Loft verwelkomt jou en je team in zijn vergaderruimte, die vlot van opstelling wisselt, in een van de break-out rooms of in de gezellige zithoek met vintage fauteuils. De eventlocatie is dan ook voorzien van het benodigde technische materiaal, waaronder een beamer, verscheidene flip charts en een geluidsinstallatie.

Op zaterdag en zondag ruimen flip charts en projectors plaats voor partytafels en bloemstukken en wordt Red Loft de setting van een resem privé-events, van huwelijksfeesten en babyborrels over jubileums tot communie- of lentefeesten. Met zijn open-plan inrichting speelt Red Loft stijlvol in op de vereisten van elke type heuglijke bijeenkomst. Wie uitgebreid tafelt, kan al snel 80 genodigden verwelkomen. Voor wie graag de benen strekt aan een partytafel wordt dit uitgetrokken tot wel 130 gasten.

Naar goede gewoonte koos Coeur Catering ervoor om het culinair verhaal dat het voor elk event ambieert door te trekken naar Red Loft, waar het op maat en naar wens inspeelt op de laatste culinaire trends. Dit doet het bedrijf in tandem met Kelly de kok, het alter ego van chef Kelly De Cock en sinds jaar en dag huiscateraar bij Red Loft.

Meer info over de cateraars van Red Loft:

www.coeurcatering.be

www.kellydekok.be