Vaste & tijdelijke locaties

Apr 1, 2020, 22:31
Pillows Grand Hotel Reylof opent Grand Salon

Pillows Grand Hotel Reylof opent Grand Salon

11 maart 2019

Pillows Grand Hotel Reylof, het pas heropende luxehotel in de Hoogstraat in Gent, kondigt de opening van haar Grand Salon aan. Dat is hun nieuwe, grote ruimte voor meetings, seminaries en events. De Grand Salon is een state-of-the-art eventruimte van 120 m2 met een flexibele opstelling, Click & Share projectiesysteem en Bose audio. De helder verlichte zaal bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een moderne uitstraling met klassieke elementen.

De Grand Salon betekent een mooie aanvulling van de huidige meetingfaciliteiten van Pillows Grand Hotel Reylof. Het hotel telt in totaal 9 salons met een grote verscheidenheid aan groottes en opstellingen. In de Grand Salon heeft een capaciteit van 100 personen in theatervoorstelling, en 125 in receptie-opstelling. Ideaal voor productvoorstellingen, recepties en seminaries in een elegant kader.

Bijzonder aan Pillows Grand Hotel Reylof is de flexibele dienstverlening en de focus op het culinaire. Kleine groepen tot 18 personen kunnen genieten van het unieke Private Diningconcept van LOF Restaurant.

Chef Jasper Maatman creëert een erg persoonlijke culinaire ervaring voor belangrijke events in een intieme sfeer. Voor grotere groepen worden verfijnde meetingmenu’s voorzien, volledig op maat van de gasten en het event.

 Het ervaren team van Pillows Grand Hotel Reylof is gespecialiseerd in het ontzorgen van organisatoren en gasten. Ze streven naar het creëren van een unieke ervaring voor alle soorten events en meetings.

Meer info over de meetingfaciliteiten van Pillows Grand Hotel Reylof vind je hier: https://www.pillowshotels.com/ghent/nl/meetings/

Meer van Pillows Grand Hotel Reylof :

Pillows Grand Hotel Reylof