Vaste & tijdelijke locaties

Aug 24, 2019, 18:13
Innovatief luxury boutique hotel concept opent deuren in Gent

Innovatief luxury boutique hotel concept opent deuren in Gent

12 oktober 2018

Een boetiekhotel gaat niet alleen over het aantal kamers, het decor of over bepaalde standaards. In een boetiekhotel draait alles om uitzonderlijk persoonlijke service en een state of mind die tot leven komt door de onvergetelijke ervaringen die de gasten krijgen.  Een filosofie die Pillows Hotels nauw aan het hart ligt en de basis vormt voor het succes van deze hotelcollectie. Ieder Pillows Hotel is anders, maar overal kan je genieten van charmante authenticiteit, familiale warmte, een ingetogen chique inrichting en vooral onvergetelijke herinneringen.

Een stap door de deuren van het prachtig gerenoveerde Pillows Grand Hotel Reylof voelt als thuiskomen. Het Pillows Hotels team en Lot Sturm, binnenhuisarchitect, maakten van dit hotel een warm verwelkomende en inspirerende plek in hartje Gent. Terwijl je wagen veilig geparkeerd wordt, brengt de imposante draaitrap je naar the Living, het hart van het hotel, waar ontspanning en All Day Dining centraal staan. Dit is ook de plek waar een Pillows-host je verwelkomt en je alles te weten komt over het hotel en de Gentse binnenstad. 

Als gast bij Pillows Grand Hotel Reylof vul je je dag volledig zelf in, een heerlijk served breakfast de hele dag lang, een coffee-to-go van de unieke Espresso bar, een huisgemaakte zoetigheid waarvan je geniet aan de openhaard of een fris glaasje wijn uit de Wine Bar. In de Bistro kan je de klok rond genieten van eenvoudige, eerlijke en gezonde gerechten. Daarnaast heet het vernieuwde LOF restaurant je van harte welkom met een uniek menu dat werd samengesteld door chef Jasper Maatman en de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw. Hier worden niet enkel je smaakpapillen verwend maar geniet je ook van een oogstrelend, elegant interieur!

Binnenhuisarchitect Lot Sturm vertelt: "Het Pillows Hotels team en ik hebben ons laten inspireren door het prachtige historische gebouw, maar ook door designtrends die je kan spotten in trendy steden als Kopenhagen, Stockholm en natuurlijk Parijs, waar ze vaak precies de balans tussen klassiek, vintage en modern weten te creëren." Het resultaat is een licht en fris interieur met een rijk en elegant gevoel. Ook de 157 uiterst luxueus ingerichte kamers en suites stralen de perfecte mix uit van hedendaags comfort en klassieke stijl. Gasten voelen zich onmiddellijk thuis in de ruime kamers met grote ramen en veel licht en genieten met volle teugen van de historische details, unieke kunstwerken, het geweldig Pillows-bed met Egyptisch bedlinnen en de ruime badkamer met regendouche en/of bad.

Droom daarnaast weg op het grote terras in de prachtig aangelegde binnentuin of laat je verwennen in de uitgebreide SPA met schoonheidsspecialisten, een sauna, hammam, wellnessbad en fitness (opening voorzien eind 2018).

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsmeeting of een privéfeestje? Pillows Grand Hotel Reylof beschikt over vier Private Dining Rooms en acht vergadersalons van 10 tot 120 personen, voorzien van de meest recente technologische installaties (70 inch-tv en click & share-presentatiesysteem) en badend in het daglicht.

https://www.pillowshotels.com/ghent/

Meer van Pillows Grand Hotel Reylof :

Pillows Grand Hotel Reylof