Vaste & tijdelijke locaties

Jun 6, 2020, 13:42
Til je evenement naar een hoger niveau in een volledig moduleerbaar seminariecentrum

Til je evenement naar een hoger niveau in een volledig moduleerbaar seminariecentrum

22 juni 2018

Sinds september 2017 werpt het ‘Centre de séminaire du Golden Lake’ zich op als een exclusieve plek om seminaries en andere evenementen te combineren met een aangenaam en ontspannend verblijf in Golden Lakes Village / de Meren van l’Eau d’Heure. Ook de mogelijkheden om een meeting te koppelen aan sportieve, culturele en culinaire (teambuilding)activiteiten zijn ongeëvenaard. 

Het ‘Golden Lake’ seminariecentrum beschikt over zeven modulaire vergaderruimten van 600 m2, allemaal met een uitzonderlijk uitzicht op het meer van La Plate Taille. De zalen zijn stuk voor stuk voorzien van een hi-tech uitrusting. U vindt er er tevens een prachtige hotelaccommodatie met onder meer 79 **** kamers en suites en een wellnessruimte met sauna, stoombad en jacuzzi.

De seminarieruimte bevindt zich op een strategische plek, ideaal om nieuwe ideeën uit te wisselen. Gelegen aan de rand van het meer van La Plate Taille, in een omgeving met 1.800 ha water, bossen en glooiende velden waar men activiteiten op en in het water kan combineren met wandelen, culturele uitstapjes en culinaire ervaringen, biedt het seminariecentrum werkelijk alles om een succes te maken van evenementen zoals een studiedag, seminarie of teambuilding.

De bezoekers kunnen hun verblijf combineren met meer dan 1001 activiteiten zoals fietsen, wandelen, een bezoek aan de dam en het Aquacentrum, duiken, paardrijden, golfen, boomklimmen, zeilen, jetskiën, waterskiën, kajakken, parachutespringen, ....

Golden Lakes Village / de Meren van l’Eau d’Heure ligt op ongeveer 1 uur rijden van de luchthaven van Zaventem en de grote steden in Wallonië en bevindt zich op minder dan 40 minuten van Brussels-South Airport.

Copyright foto's: © Lamy Construction S.A.
Coverfoto-foto 5: virtuele foto - © Miysis

Bekijk ook even de Franstalige video hieronder

Contact

Golden Lakes Village / Lacs de l’Eau d’Heure

Michaël Visée
Tel: +32(0)71/31 71 19

seminaire@lamy.be

www.goldenlakeshotel.be

Meer van Wallonie Belgique Tourisme Wallonië België Toerisme :