Vaste & tijdelijke locaties

Jun 6, 2020, 12:23
Beleef spannende avonturen in het Parc du Crocodile Rouge @ Lacs de l’Eau d’Heure

Beleef spannende avonturen in het Parc du Crocodile Rouge @ Lacs de l’Eau d’Heure

22 juni 2018

Laat u onderdompelen in een adembenemend avontuur met de amfibus Crocodile Rouge - een Europese première én uniek in België, - en ontdek het domein van de Meren van l'Eau d'Heure zoals u het nog nooit hebt gezien.

Beleef een avontuur op het land en op het water tijdens een spectaculaire vaart aan boord van de amfibische bus. Op zoek naar de gezonken schat starten de deelnemers het bezoek met een grappige en originele film. Daarna gaan ze, voorzien van een koptelefoon, aan boord van de Crocodile Rouge, om de zoektocht naar de schat verder te zetten in het gezelschap van zowel gekke als leerrijke personages.

Voel uw buik kriebelen tijdens de lasergame terwijl u vier niveaus afdaalt om in het labyrint in het hart van de dam te komen. Vervolg het avontuur met een bezoek aan de dam en de skywalk op 107 meter hoogte. U kunt ook de aquagolf ontdekken of de meren verder verkennen aan boord van het kleine Croco Express-treintje.

Het Parc du Crocodile Rouge is een feest voor u en uw bedrijf. Genieten van een heerlijke maaltijd kan in het Crocodile Café en zijn prachtige terras.

Copyright foto's: © Eau d’Heure Entertainment

Contact

Eau d'Heure Entertainment SA

Route de la Plate Taille 99 - 6440 Boussu lez Walcourt

info@lecrocodilerouge.be

Tel: +32 (0)71/30.21.13
Tel : +32 (0)476/29.89.11 (groepen)

www.lecrocodilerouge.be

Meer van Wallonie Belgique Tourisme Wallonië België Toerisme :