Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 15:08
Allereerste wereldwijde Arena Tour Fast & Furious komt naar België

Allereerste wereldwijde Arena Tour Fast & Furious komt naar België

12 oktober 2017

Universal Brand Development, Fast Live Productions en Live Nation Entertainment kondigen onlangs de wereldwijde tournee aan van Fast & Furious Live. De première vindt plaats in London in de O2 Arena op 19 januari 2018. Vervolgens reist de show naar het Sportpaleis van Antwerpen voor 3 shows op zaterdag 27 en zondag 28 januari.

De actie en sensatie van één van de populairste filmreeksen ooit komt in deze wervelende live-arenatournee tot leven. Fast & Furious Live creative director en executive producer Rowland French licht toe:

“We werken hier al jaren intensief aan en kijken er ongelofelijk naar uit om onze fans eindelijk Fast & Furious Live op het grote podium te kunnen voorstellen: Een mix van buitengewone stunts, special effects, ongeziene 3D-projection mapping en stuntrijders die hun eigen grenzen verleggen. Iedere voorstelling creëert een onvergetelijke belevenis voor het publiek. We gaan nu naar 23 steden in 14 landen en dat is nog maar het begin voor Fast & Furious Live.”

De twee uur durende show vol adrenaline heeft alles in huis om de spectaculairste live arenaproductie ooit te worden: Een combinatie van precisiewerk op vlak van rijprestaties en nieuwe stunts die de fysicawetten uitdagen. Met de favoriete auto’s van de Fast & Furious fans, locaties en hoogtepunten uit de filmreeks - ontwikkeld met hoogtechnologische 3D projection mapping - worden de toeschouwers volledig ondergedompeld in dit overweldigende verlengstuk van de Fast & Furious films.

’s Werelds beste stuntmannen en racepiloten solliciteerden om deel te kunnen uitmaken van deze productie. Het ultieme team werd samengesteld na grondige audities en begon meteen vier maanden lang met een ongemeen harde training om de wereldtournee voor te bereiden. Tel daarbij nog enkele van de grootste parkouratleten ter wereld en het resultaat is een ware mondiale cast die ongelofelijke stunts en ongeziene live actie brengt.

De Europese tour start met een ‘duizelingwekkende’ wereldpremière op 19 januari 2018 in de O2 Arena in Londen. Vervolgens reist de show naar de grootste en beste arena’s van het Europese continent, met als eerste halte het Sportpaleis in Antwerpen. Daarnaast trekt het spektakel ook naar Italië, Oostenrijk, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Portugal, Spanje, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.

Deze show is een co-productie Live Nation / MB Presents.

Praktische info

Er zijn 3 shows:

  • Zat 27/01 15:00
  • Zat 27/01 20:00
  • Zon 28/01 15:00

Ticketprijzen: €80 / € 70 / € 55 / € 45.

Tickets zijn te koop via proximusgoformusic.be

www.mbpresents.be

Meer van MB Presents :

MB Presents