Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 14:57
Organic Concept levert tenten op EMAC congres

Organic Concept levert tenten op EMAC congres

25 juni 2015

Van 26 tot en met 29 mei vond in Leuven de 44ste jaarlijkse conferentie plaats van EMAC (European Marketing Academy). Het prestigieuze congres vond een onderkomen in de historische gebouwen van de KUL.

Organic Concept zorgde voor de tenten.

Om het EMAC congres mee in goede banen te leiden, plaatste Organic Concept op de eventlocatie twee Silhouette tenten van 14 x 40 m elk. Beide tenten werden met elkaar verbonden via walkways (overdekte wandelpaden) zodat de deelnemers zich in comfortabele omstandigheden van de ene tent naar de andere konden verplaatsen.

Organic Concept voorzag ook een keukentent van 10 x 28 m om de catering in onder te brengen. De tenten werden sfeervol aangekleed met guirlandes die zowel rondom als binnenin de Silhouette tenten werden aangebracht.

Organic Concept pakte ook uit met een primeur voor ons land. In de tenten werd namelijk een verhoogde en bovendien zeer veilige constructie geplaatst waarop een cassettevloer werd gebouwd. De verhoogde vloer is een recent ontwikkeld systeem dat stellingbouw vervangt en in alle veiligheid een vloer met een hoogte van 0,5 – 2 m mogelijk maakt.

Organic Concept is het eerste bedrijf dat dit (overigens gecertificeerde) systeem in België toepast. Het bedrijf investeerde doelbewust in deze innovatie omdat veiligheid een absolute prioriteit is.

www.organic-concept.com

Meer van Organic Concept :