Vaste & tijdelijke locaties

Jul 6, 2020, 21:30
Festivalseizoen op volle toeren: Toiletbezoek geen pretje?

Festivalseizoen op volle toeren: Toiletbezoek geen pretje?

07 juni 2018

Een toiletbezoek tijdens een evenement is meestal geen pretje. De toiletten zijn vaak niet erg proper, bieden weinig privacy en er hangt wel eens een onaangenaam geurtje. Heb jij ook een hekel aan die typische urinoirs en festivaltoiletten? Bied je gasten dan een exclusief alternatief en gun hen een fijn toiletbezoek!

Een oogje op 'The Water Loo'

The Water Loo biedt een ontzettend knap alternatief voor de traditionele mobiele toiletten. Van buitenaf lijkt de wagen op een cottage huisje met ramen, een bloembak en vintage schuurverlichting. De binnenkant is voorzien van mooie, witte, retro wastafels, licht eiken vloeren, witte, houten lambrisering en warme, kobaltblauwe muren.

De damestoiletten zijn voorzien van drie WC-hokjes en twee wastafels. De herentoiletten hebben één WC-hokje, drie urinoirs en een wastafel.

Liefde op het eerste gezicht?

Neem contact op via hello@liberty-vintage.com of bel naar +32 (0)3 369 33 03 voor een vrijblijvende offerte. Neem zeker ook een kijkje op de website www.liberty-vintage.com en ontdek het volledige assortiment.

www.liberty-vintage.com

Meer van Organic Concept :