Vaste & tijdelijke locaties

Apr 30, 2024, 4:31
Leopold Hotel Ostend opent haar deuren

Leopold Hotel Ostend opent haar deuren

29 februari 2016

PREM Group, de grootste Ierse hotel operator, opende op 24 februari het Leopold Hotel Ostend. Leopold Hotel Ostend is het vierde Leopold Hotel dat gemanaged wordt door PREM Group. Naast de locatie in Oostende zijn er al Leopold Hotels in Antwerpen, Oudenaarde en Sheffield, UK.

Leopold Hotel Ostend is de nieuwe merknaam van het vroegere Mondo Hotel in Oostende. Leopold Hotel Ostend behoort tot het hotelpatrimonium van de heer Philip Deceuninck.

Het Art-deco gebouw dateert uit 1927 en is een beschermd monument. Omwille van het feit dat de vorige Mondo uitbating in financiële problemen raakte, koos de heer Deceuninck ervoor om het hotel te laten managen door PREM Group. Dit gezien de goede ervaring en relatie met PREM Group die eveneens een ander hotel dat ook behoort tot het hotelpatrimonium van de heer Deceunink uitbaat.

De schaalgrootte van de groep met een performant sales en marketingteam, het uitgebreide netwerk en talrijke andere faciliteiten staan garant voor een succesvol hotelconcept in Oostende. Het hotel onderging in 2009 een investeringsprogramma van 2 miljoen euro en recentelijk een renovatie van 500.000 euro. Leopold Hotel Ostend (3*hotelclassificatie) is gelegen op de Van Iseghemlaan, vlakbij het park, Casino Kursaal, de strandboulevard, en de winkelstraten van de stad.

Leopold Hotels zijn boutique hotels met een individueel karakter die een luxueuze look&feel uitstralen. Elegantie, functionaliteit en een persoonlijke service worden moeiteloos gecombineerd voor de ultieme hotelervaring.

De bestaande 59 kamers werden allemaal voorzien van nieuwe boxsprings voor het allerhoogste slaapcomfort. Daarnaast werd de kamer capaciteit uitgebreid met 4 bijkomende studio’s, waarvan twee uitgerust met een kitchenette. Hierin zijn extra faciliteiten aanwezig zoals een combi microgolfoven, vaatwasmachine, espresso machine en fornuis. Dit maakt deze kamers uitermate geschikt voor langere verblijven.

Alle kamers zijn overigens voorzien van gratis wireless internet en koffie- en theefaciliteiten. In de badkamers worden luxueuze Rituals producten aangeboden.

De benedenverdieping werd volledig gerenoveerd en is het kloppend hart van het hotel.

De loungebar is voorzien van een “We Proudly Serve Starbucks” coffee corner. In deze coffee corner geniet je van alle koffies van het Starbucks assortiment, van espresso tot latte macchiato tot frappuccino®. Daarnaast kan je ook genieten van de diverse thee’s uit het Starbucksgamma.

Ook gasten die niet in het hotel verblijven zijn gedurende de hele dag welkom in de lounge bar voor een drankje of een hapje. Natuurlijk wordt ook hier gratis draadloos internet aangeboden.

Zoals eerder aangehaald maakt Leopold Hotel Ostend deel uit van PREM Group. Hierdoor is het hotel verbonden met een netwerk van een 42 hotels in België, Ierland, UK en Frankrijk. Leopold Hotel Ostend zal kunnen mee profiteren van de commerciële relaties van al deze hotels en dit zowel op toeristisch als op zakelijk vlak.

www.leopoldhotelostend.com

reception.ostend@leopoldhotels.com
+32 59 70 08 06

Meer van Leopold Hotel Ostend :