Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 16:32
Uw feest stijlvol vieren in een van de zalen van het Concertgebouw

Uw feest stijlvol vieren in een van de zalen van het Concertgebouw

17 maart 2016

Met de lente in zicht breekt er een ideale periode aan voor het organiseren van uw feest. Vier de grote momenten in uw leven met de nodige luister in het Concertgebouw. Zo kan u bij ons terecht van een babyborrel, communiefeest, huwelijksfeest, verjaardagsfeest, huwelijksverjaardag … tot een privéconcert voor uw genodigden in de Kamermuziekzaal.

De ontvangstruimtes Forum 6 en Forum 7 bieden een prachtig kader en uniek uitzicht op de Brugse binnenstad en het Ommeland, tot aan de kust. ’s Avonds bezorgen de verlichte torens van werelderfgoedstad Brugge u en uw genodigden een adembenemend panorama. U kunt uw feest ook combineren met een privéconcert voor uw genodigden in de Kamermuziekzaal.

Forum 6

Vanop de 6e verdieping van de Lantaarntoren van het Concertgebouw geniet u van een uniek uitzicht op de historische binnenstad. Deze zaal leent zich perfect tot het organiseren van allerhande feesten, van een huwelijksfeest tot een communie. Neem alvast eens een kijkje op Forum 6 met onze Virtual tour.

Forum 7

Forum 7 is gelegen op de 7e en hoogste verdieping van het Concertgebouw. Dit is een intiemere zaal, met dakterras, boven Forum 6.

Combinatie met Forum 6

Klanten gebruiken deze zaal graag in combinatie met Forum 6. Vóór het diner op Forum 6 kan men een aperitief nemen op het dakterras of aan de aantrekkelijke bar van Forum 7. Na het diner op Forum 6 kan men nog het dessert of een drink geven op Forum 7. Neem alvast eens een kijkje op Forum 7 met onze virtual tour.

Team

Het Concertgebouw-team zorgt samen met u voor een geslaagd feest. Wij ontlasten u van vele praktische zorgen zodat u volop kan genieten van uw feest. Onze preferentiële cateraars hebben een ruime ervaring met dit type feesten en kunnen zeker een voorstel bezorgen dat voldoet aan uw verwachtingen. Tafels, stoelen, bloemen, dranken worden allemaal voorzien door het Concertgebouw en de cateraar.

Meer info

Contacteer voor meer info en reservaties ons team Business & Events via mail of telefonisch via +32 (0)50 47 69 75.

www.concertgebouw.be

Meer van Concertgebouw Brugge :

Concertgebouw Brugge