Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 23:31
Limburg Happening 2016 in exclusieve feesttent van Neptunus

Limburg Happening 2016 in exclusieve feesttent van Neptunus

18 februari 2016

Eind januari vond alweer de 29e editie plaats van de Limburg Happening van werkgeversorganisatie  VKW Limburg. Het nieuwe Beursplein, gelegen tussen de mijntorens in Houthalen, was het decor van de ‘happening’. De Limburgse bouwspecialist Neptunus plaatste de exclusieve feestlocatie en zal dit de komende 4 jaar blijven doen.

Meer dan 1000 gasten, veelal topverantwoordelijken uit het Limburgse bedrijfsleven, waren van de partij tijdens de jaarlijkse netwerkavond van VKW Limburg. Echte eyecatcher van het evenement was de tijdelijke accommodatie zelf, prachtig gelegen tussen de mijntorens en voor het eerst gebouwd in Limburg. De ‘Ocean’ van 30 x 35 meter, met kenmerkend golvend dak, werd ingezet als luxe feesttent. Verder bouwde Neptunus ook de loungetent, ontvangstruimte, vestiaire, cateringfaciliteiten en verbindingpergola’s. In totaal zo’n 1900 m2. De organisatie van de avond was in handen van eventorganiser To The Point Events, eveneens uit Zonhoven.

Dominic Scholart, vestigingsmanager Neptunus bvba, is tevreden over de samenwerking: “Uit de verbintenis spreekt wederzijds vertrouwen. Dankzij ons veelzijdig assortiment hebben we een exclusieve en unieke feestlocatie kunnen bouwen die op maat gemaakt is voor VKW Limburg. We zijn fier dat we de komende 4 jaar partner zijn van VKW Limburg en zullen wellicht volgend jaar weer met iets nieuws komen”.

Jos Stalmans, afgevaardigd bestuurder van VKW Limburg, blikt met genoegen terug op de Limburg Happening: “Onze Limburg Happening kent een jarenlange traditie en hoge kwaliteitsstandaard. De verhuis naar een nieuwe locatie is dan ook steeds een grote uitdaging. De vele enorm positieve reacties tonen aan dat het vernieuwde concept zijn doel niet miste en erg aansloeg bij onze gasten.”

Over Neptunus BVBA

Neptunus BVBA is specialist in tenten voor evenementen en demontabele gebouwen voor diverse uiteenlopende toepassingen. Eigenlijk overal waar ruimte nodig is. Het familiebedrijf werd in 1937 opgericht en heeft naast haar vestiging in Zonhoven, vestigingen in Nederland (hoofdzetel), Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Polen. In totaal heeft Neptunus ruim 250 medewerkers in dienst.

Voor meer informatie : info@neptunus.euwww.neptunus.eu

Meer van Neptunus :

Neptunus