Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 14:12
Succesvolle renovatiebouw polikliniek CHwapi feestelijk ingehuldigd in Neptunus tent

Succesvolle renovatiebouw polikliniek CHwapi feestelijk ingehuldigd in Neptunus tent

21 juni 2016

Eind mei vond de feestelijke opening plaats van de gerenoveerde Union-site van polikliniek CHwapi in Doornik. In samenwerking met evenementbureau NOVES Group verzorgde Neptunus de aanvullende accommodatie voor de feestelijkheden.

Polikliniek CHwapi, gelegen in Doornik, is een van de belangrijkste ziekenhuiscentra van Wallonië. De kliniek is opgebouwd uit drie ziekenhuis-sites: Notre Dame, IMC en Union. Met 24.500 aanmeldingen per jaar en meer dan 2.500 medewerkers, waarvan 260 dokters, beschikt CHwapi over vele troeven om uitdagingen aan te gaan gericht op het welzijn van de patiënt en zijn optimale opname en behandeling. Voor de inhuldiging van de vernieuwde Union site, waarbij 50.000 m² aan gebouwen gerenoveerd/gebouwd zijn, werd eind mei een feestelijk evenement georganiseerd.

Omdat bij het ziekenhuis niet voldoende plaats was, werden de plechtigheid gedaan op de Esplanade de l’Europe, in een Alu hal van 1.600 m² die door Neptunus in no-time gebouwd werd. Onder de aanwezigen waren partners die meegeholpen hebben aan de bouw van het nieuwe ziekenhuis, personeelsleden, nationale en regionale politiekers, waaronder Minister Prévot en de Burgemeester van Doornik Rudy Demotte, evenals andere Burgemeesters en Schepenen uit de regio.

Over Neptunus BVBA

Neptunus BVBA is specialist in tenten voor evenementen en demontabele gebouwen voor diverse uiteenlopende toepassingen. Eigenlijk overal waar ruimte nodig is. Het familiebedrijf werd in 1937 opgericht en heeft naast haar vestiging in Zonhoven, vestigingen in Nederland (hoofdzetel), Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Polen. In totaal heeft Neptunus ruim 250 medewerkers in dienst.

www.neptunus.eu

Meer van Neptunus :

Neptunus