Event technologies

Jun 4, 2023, 3:43
fielddrive komt onder de vleugels van Hubilo

fielddrive komt onder de vleugels van Hubilo

28 februari 2023

Hubilo Technologies Inc, een wereldwijd toonaangevend bedrijf in eventtechnologie, heeft fielddrive overgenomen als een strategische acquisitie.  Met toegang tot meer middelen, data en marktinzichten zal het gecombineerde bedrijf toonaangevende producten en klantervaringen leveren, alsook meer toptalent aantrekken.

Hubilo werd 5 jaar geleden opgericht. Het bedrijf haalde meer dan $ 150 miljoen op bij toonaangevende durfkapitaalbedrijven, waaronder Lightspeed Venture Partners, Alkeon Capital en Balderton Capital. Intussen heeft Hubilo virtuele en hybride evenementervaringen geleverd in meer dan 185 landen, goed voor meer dan twee miljoen bezoekers.

“De combinatie van de twee bedrijven bundelt echt onze producten, expertise en talent, en zorgt ervoor dat we overal ter wereld digitale, hybride en persoonlijke evenementen kunnen organiseren. Deze overname versterkt Hubilo als de leidende speler op het gebied van evenemententechnologie”, aldus Vaibhav Jain, oprichter en CEO van Hubilo. “fielddrive zal als een onafhankelijke entiteit draaien en zal platformonafhankelijk blijven. fielddrive's toewijding aan klanten komt overeen met onze klantgerichte benadering. Ons doel is om te blijven voldoen aan de behoeften van onze klanten en deze te overtreffen door technologie te bieden die uitzonderlijke evenementervaringen mogelijk maakt, ongeacht locatie, budget of format.”

Fielddrive is een wereldwijd on-site evenementtechnologiebedrijf dat organisatoren van evenementen wereldwijd ondersteunt met duurzame oplossingen om hun bezoekers te verrassen met het beste beheer van bezoekersstromen. Deze oplossing kunnen worden ingezet op elke locatie, en elk type evenement.

“Het is geweldig om te zien hoe het bedrijf zich verder uitbreidt en voortbouwt op zijn solide basis. Met extra middelen zullen we in staat zijn om onze oplossingen in meer regio's uit te breiden met nieuwe marktleidende functies", aldus Danny Stevens, oprichter en CEO van fielddrive. “De overname betekent dat we op dit gebied verder kunnen blijven innoveren om onze klanten een onverslaanbare bezoekerservaring te bieden. We zijn allemaal enthousiast over de toekomst met fieldddrive als onderdeel van Hubilo.”

Omdat Hubilo verder wil groeien binnen de in-person ruimte, wordt Sophie Ahmed de GM van Hubilo Onsite, dat fielddrive voor Hubilo zal leiden. “Met mijn ervaring van meer dan twee decennia op vlak van grote fysieke evenementen, begrijp ik waarom fielddrive zo aantrekkelijk is voor organisatoren van evenementen: van het beheren van bezoekerswachtrijen, gezichtsherkenning voor inchecken ter plaatse, duurzame badges, het ophalen en analyseren van leads, nieuwe inkomsten mogelijkheden en een deskundig customer experience team”, zegt Sophie. “Dit is een fantastische aanwinst voor Hubilo, en we hebben veel spannende dingen gepland op onze roadmap. We willen grenzen verleggen bij het creëren van ongelooflijke event journeys voor organisatoren en hun aanwezigen, exposanten en sponsors."

Meer van fielddrive :