Event technologies

Apr 26, 2024, 20:29
Wabu Production ten dienste van Destrée Organisation

Wabu Production ten dienste van Destrée Organisation

08 juni 2015

Eind april ontving Namur Expo de 6de Conferentie van de Raad van Europa van de Ministers bevoegd voor Erfgoed. Destrée Organisation, dat was aangeduid voor de algemene coördinatie van het evenement, heeft nogmaals de diensten van Wabu Event Services ingeroepen in het kader van de technische en logistieke productie van deze conferentie van hoog niveau, die meer dan 50 delegaties heeft mogen ontvangen.

Als specialist in evenementenlogistiek heeft Wabu Event Services – het logistieke departement van Wabu Production – het beheer van grootschalige verbouwingen in de hallen van Namur Expo toevertrouwd gekregen :

"Naast het meubilair, de salons voorbehouden voor bilaterale vergaderingen, de secretariaten en de cateringruimtes, was vooral de bouw van een impressionante conferentiezaal met een ministeriële tafel waaraan 70 hoge vertegenwoordigers kunnen plaatsnemen, de gelegenheid om de vaardigheden op verschillende gebieden zoals audiovisueel, simultaan vertaling, verlichting, etc. samen te brengen.

Onder leiding van Sam van de Kerckhof, Partner bij Destrée Organisation, hebben wij erover gewaakt dat elk detail aandacht kreeg, en dit, met het striktste respect voor het toegekende budget. De belangrijkste beperking hierbij was de korte voorbereidingsperiode.

Dit evenement, waarvan de logistiek een permanente aanwezigheid van zo'n dertigtal personen vereiste – bovenop de teams van de partners -, is een echt succes geworden, met bijzonder positieve resultaten en commentaren", besluit Nicolas Lefèbvre.

Sam van de Kerckhof besluit : "De kunst om een complexe organisatie als zulk een evenement te beheren, zowel op vlak van zijn politieke, diplomatieke, protocolaire en communicatieve opvolging, als de structurele organisatie met de logistiek, de techniek en de kwalitatieve ontvangst van de deelnemers, ligt in de zorg waarmee de leveranciers worden geselecteerd. Wabu Event Services is zonder twijfel een voorkeurpartner geworden voor Destrée Organisation, met wie wij heel graag samenwerken, in het volste vertrouwen".

www.wabu.eu

Meer van Wabu Production :

Wabu Production

  • Adresse: Place du Champ de Mars 5, 1050 Bruxelles
  • Téléphone: +32 (0)2 633.69.77
  • E-mail: info@wabu.eu
  • Website: www.wabu.eu