Event management

Apr 28, 2024, 22:10
AssurEvents groeit !

AssurEvents groeit !

15 april 2017

Het verzekeren van evenementen is meer dan ooit een van de sleutelfactoren van hun succes. De expertise van AssurEvents, in het beheren van verzekeringen voor evenementen in België en in de hele wereld, en de doetreffendheid van zijn teams zijn tegenwoordig algemeen gekend. Jullie zijn steeds talrijker om ons het vertrouwen te geven, en wij bedanken jullie daarvoor. Om op deze groeiende vraag te antwoorden, versterkt AssurEvents zijn teams.

Onze diensten op het vlak van eventverzekering en bijzondere risico’s moeten met steeds specifiekere antwoorden gevolg geven aan en anticiperen op de steeds snellere evoluties binnen een sector die volop in transformatie is. Dit vergt een hoog niveau van expertise, maar ook een grote vakkennis. Dat is een belangrijk begrip bij AssurEvents. Het is in deze optiek dat wij interne opleidingen aanbieden zodat onze account managers op de hoogte zijn van de functionele ontwikkelingen en van begin tot eind betrokken zijn bij de projecten die ons worden toevertrouwd."

Met de opening van een kantoor in België breidt AssurEvents zijn commercieel team uit en zoekt het drietalige (FR-ENG-NED) personen in de eventsector.

We zoeken iemand die Engels, Frans en Nederlands spreekt, beschikt over een ruime ervaring en een netwerk van contacten waarmee hij/zij een klantenportefeuille kan ontwikkelen binnen de wereld van evenementen, shows, sport, televisie, radio en communicatie in België en Nederland, alsook op internationaal vlak.

De portefeuille zal evengoed creatieve bedrijven en organisatoren van events en shows, artiesten, sponsors en andere partijen binnen deze activiteitensector omvatten, alsook alle bedrijven die zich bezighouden met het leveren van content, uitrusting, eventlocaties in België/Nederland en de rest van de wereld.

De persoon zal verantwoordelijk zijn voor het organiseren van afspraken met potentiële klanten, waarin hij/zij vergezeld zal worden van een teamlid van het kantoor. Verder zal hij/zij actief deelnemen aan studies en de realisatie van projecten. Mettertijd zal zijn/haar ervaring in ons vak toenemen en de opleiding die hij/zij krijgt, zal zorgen voor een verdere ontwikkeling binnen het team van het kantoor. 

Tijdens een eerste fase zal deze positie in Parijs gevestigd zijn, waar de persoon een opleiding zal krijgen over de verzekeringen binnen de sector. Maar heel spoedig zal er een bureau worden geïnstalleerd in België, waarna de persoon hier geïntegreerd zal worden. Hij/zij zal steeds vergezeld en opgevolgd worden door de leden van het kantoor in Parijs, die zich ontfermen over het dagelijks beheer van de dossiers. Aangezien het de opdracht is om het kantoor in België en Nederland te ontwikkelen, zal het nodig zijn om verplaatsingen te maken tussen de betrokken landen en de zetel in Parijs.

Contact: gabriella.iaccarino@assurevents.net

www.assurevents.net

Meer van AssurEvents :

AssurEvents