Event management

Apr 29, 2024, 5:26
AssurEvents beloont VO Communication met 'Insurance & Safety Award’

AssurEvents beloont VO Communication met 'Insurance & Safety Award’

26 april 2016

AssurEvents tekende present op de grote ceremonie van de Benelux Event Awards 2016 op 12 april. Het evenement in de Antwerpse Kinepolis bracht bijna 600 professionals uit de sector bijeen en plaatste het orgelpunt achter een maandenlange competitie tussen de verschillende evenementenkantoren die om de prestigieuze prijzen streden. Als "Award sponsor" reikte AssurEvents de 'Insurance & Safety Award’ uit.

De 'Insurance & Safety Award’ beoordeelt de deelnemende agentschappen op hun capaciteit om te anticiperen op risico's die verband houden met de organisatie van hun evenement. Meer bepaald gaat het over het nemen van alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat alles in de beste omstandigheden verloopt.

AssurEvents klom op het podium om de ‘Insurance & Safety Award’ uit te reiken aan VO Communication in samenwerking met Verhulst voor het evenement ‘200ste Verjaardag van de Slag bij Waterloo’. Het spreekt voor zich dat duidelijk werd voldaan aan de door AssurEvents gehanteerde beoordelingscriteria. “VO Communication heeft zich onderscheiden door de presentatie van een compleet beveiligingsplan dat tot in de kleinste details rekening hield met het geheel aan risico's die gepaard gaan met het beheer van de publieksstromen, de eventsite, de aanwezige dieren en de brandveiligheid, om er maar een paar te noemen.”

De winnaars werden niet alleen met deze speciale prijs bedacht, er was nog meer: Assurevents bood hen immers ook een fantastisch verblijf aan in een 4-sterrenhotel in het centrum van Londen, evenals een helikoptervlucht boven Londen om de stad met een uitzonderlijke blik te kunnen bewonderen.

www.assurevents.com

Meer van AssurEvents :

AssurEvents