Event management

Mar 28, 2024, 22:31
The Frontline Company zoekt 2 nieuwe vaste collega’s ...

The Frontline Company zoekt 2 nieuwe vaste collega’s ...

05 juli 2016

Om de sterke groei mee verder te ondersteunen is The Frontline Company op zoek naar twee nieuwe medewerkers die ons vaste team mee komen versterken.

Field & Planning medewerker

Eerst en vooral willen we ons plannings-team versterken om de sterke groei mee te  ondersteunen. We hebben de laatste tijd enkele grote klanten mogen verwelkomen en daarom hebben we dringend nood aan een proactieve, positief ingestelde collega die sterk is in planning. We verwachten van jou dat je makkelijk kan integreren in een bestaand team, maar dat je wel je steentje bijdraagt in onze groei. We zoeken iemand die stressbestendig is en die snel en accuraat kan werken zonder zich te laten afleiden. Iemand die klantgerichtheid hoog in het vaandel voert en iemand die oog heeft voor detail.

Herken jij je in deze omschrijving, aarzel dan niet en meld je bij Peter Desart: peter@thefrontlinecompany.be

Commercieel Multi-Talent

Daarnaast willen we graag ook iemand die ons mee kan ondersteunen op het commerciële vlak. Dit commercieel multi-talent zal zich uitleven op onze social media-activiteiten, prospectie naar nieuwe klanten, en vooral het onderhouden van de contacten met onze bestaande klanten. Je bent enerzijds een project manager die zorgt voor een onberispelijke doorstroming van de info van onze klant naar ons planningsteam en je zorgt anderzijds voor een perfecte uitvoering in the field. Met één doel voor ogen: een perfect gelukkige klant.

Als jij deze persoon bent, dan nodigen we je uit om je ook bij Peter te melden met je CV en je motivatie waarom wij jou zouden moeten uitnodigen voor een persoonlijk gesprekje: peter@thefrontlinecompany.be

www.thefrontlinecompany.be

Meer van The Frontline Company :