Event management

Mar 28, 2024, 11:04
Hospitality hostesses, commerciële- en promo-teams en horeca medewerkers …. voor elk wat wils

Hospitality hostesses, commerciële- en promo-teams en horeca medewerkers …. voor elk wat wils

02 april 2017

Tijdens het jaarlijkse autosalon stond The Frontline Company met hun hostesses en informaten op de standen van Volkswagen, Skoda, Renault Trucks, Yamaha, Direct Lease en Opel … "Voor, tijdens en na het salon waren we ook actief bij Seat en Ford in concessies en pop-Uup stores om de klanten te ontvangen en te informeren.

De samenwerking met Het Elisabeth Center Antwerpen geraakte vlot op dreef waar onze hospitality-hostesses bijna dagelijks de bezoekers konden ontvangen en begeleiden in de beste concertzaal van de wereld. Naast de concerten is het duidelijk te merken dat ook de eventsector stilaan z’n weg heeft gevonden naar deze ultramoderne en top-uitgeruste nieuwe event-locatie.

Op sportief vlak stonden we wekelijks we met onze promoteams en mascottes te springen voor Sportizon, Flanders Classics, Lidl,  … op voetbalmatchen, wielerwedstrijden, volleybal- en basketbalwedstrijden, cyclocross, Spartacus runs, …  Zo werden we ingezet voor merken als Proximus, Babybel, Euromillions, Croky, Cofidis, L’Oréal, Kwaremont brouwerij, …

Tijdens Horecatel in Marche-En-Fammene stonden onze hostesses de crème de la crème bij bij hét Waalse horeca event van het jaar. Tappen, bedienen, hapjes klaarmaken, het hoort er allemaal bij en het verliep zoals gewoonlijk gesmeerd… zoals elk jaar konden onze meertalige hostesses overnachten in een lokaal huisje met jacuzzi, waardoor ze er elke dag weer fris en monter bij liepen.

Tussendoor deden we de hospitality van de MIA’s, Dag Van de Openbare ruimte, the Mice Party bij J&M Catering, tal van bedrijfsfeesten en opendeurdagen enzoverder …

We danken ook al onze beurs-hostesses voor hun prestaties tijdens de vele beurzen zoals Batbouw, Noyez, Indumnation, M+R, Maintenance, Infosecurity, Belgian Boat Show, Horeca beurs Bredene, le Salon des Mandataires, Soins et Santé, Tuinexpo, Bibac … Jullie hebben bewezen dat The Frontline Company voor elke klant en elke sector de juiste types kan selecteren om zo voor vele verschillende bedrijven en in uiteenlopende markten de perfecte match te vinden. We zijn trots op jullie en onze planners.

Onze planners zijn elke dag bezig met het zoeken en selecteren van de juiste profielen voor elke klant en daar gaan ze ver in … zo hebben we ook weer in Wallonië een rekruteringsdag gehouden op het Salon de Etudiants om ons Waalse personeelsbestand nog verder uit te breiden."

www.thefrontlinecompany.be

Meer van The Frontline Company :