Event Agencies

Apr 16, 2024, 9:19
Zoals ene Herman ooit zei: ‘We zullen doorgaan …’

Zoals ene Herman ooit zei: ‘We zullen doorgaan …’

29 oktober 2020

Corona heeft onze evenementensector een klap uitgedeeld waar we nog even van zullen moeten bekomen. Bij The Frontline Company zit men echter niet stil en blijft men koppig verder doen met wat men goed doet… andere bedrijven helpen om hun diensten en producten beter, en vooral nu, veiliger, aan de man te brengen.

“We moeten dan wel aan physical distancing doen, maar we mogen niet vergeten dat een persoonlijke aanpak nog steeds zeer belangrijk is om het contact met je klanten niet te verliezen. De grote Live events liggen al maanden stil en worden vervangen door digitale events, maar toch kunnen we ons nog enigszins uitleven op de weinige acties die er nog zijn…

VIP Stockverkoop in de showrooms van oa Honda, Nissan, Kia, Mercedes, BMW…

Gedurende enkele dagen wordt de showroom omgetoverd tot een VIP Showroom van stockwagens die aan zeer interessante voorwaarden worden verkocht. Elke klant wordt persoonlijk ontvangen (op afspraak) door onze hostess en via vaste looplijnen naar de juiste verkoper gebracht. Zo kan elke klant met een gerust en veilig gevoel zijn.

Enquêtes afnemen in verschillende shoppingcentra

Ook de retail deelt in de klappen. En dan is het extra belangrijk om een vinger aan de pols te houden bij je cliënteel. Daarvoor worden onze hostesses en hosts ingezet om tevredenheidsenquêtes te houden bij de shoppers. Op die manier kan er snel ingespeeld worden op de verwachtingen van de bezoekers van de shoppingcentra.

Onthaal en sampling bij heropening van winkels en opendeurdagen

Ondanks de moeilijkere tijden voor vele van onze detail handelaars, staat de wereld niet stil natuurlijk… Er blijven winkels opengaan, opendeurdagen worden zo goed en veilig als mogelijk georganiseerd en daar hoort natuurlijk een leuke hostess of een vlotte promo bij. Zij zorgt er voor dat de klanten zich ondanks de barre tijden toch welkom voelen. Handjes ontsmetten en zorgen dat de maximale toegelaten aanweizgen niet wordt overschreden.

Assistentie digitale events

Zoals we al eerder aangaven, is er dit jaar een duidelijke switch van live events naar digitale events. Dit zorgt voor een volledige andere manier van werken voor vele van onze klanten onder de event agencies. Om toch een stukje warmte toe te voegen aan het minder persoonlijke van een digitaal event, worden onze hostesses ook ingezet om dit digitale luik wat meer warmte te geven door hun  présence … een leuk gezicht in beeld en een warme glimlach, ook al is dit op een scherm, zorgt toch voor dat extra cachet dat je digitale event een meerwaarde bezorgt …”

En we willen heel graag de mensen achter Sound Of Silence en het ACC willen bedanken voor hun onvoorwaardelijke inzet voor onze sector de laatste maanden, YOU GUYS ROCK !

Meer van The Frontline Company :