Event Destinations

Nov 29, 2023, 17:31
Ontdek de volledige exposantenlijst van de Meet in Wallonia Day

Ontdek de volledige exposantenlijst van de Meet in Wallonia Day

06 september 2023

Op vrijdag 22 september organiseert VISITWallonia de 3de editie van de Meet in Wallonia Day in het Palais des Congrès te Luik. Deze dag biedt een unieke kans om kennis te maken met de Waalse MICE-aanbieders. Met de toevoeging van Brasserie Dubuisson en Kinepolis groep Wallonië is de exposantenlijst nu compleet!

In totaal zullen 33 exposanten zich tijdens de Meet in Wallonia Day presenteren aan een publiek van corporate event en marketing managers, evenementenagentschappen, en organisatoren van events, congressen en teambuildings. We zetten ze graag voor u op een rijtje: Waver Indoor Karting, SPARKOH!, VisitSpa, CVB Hainaut Meetings & Events, CVB MICE Liège-Spa, Martin’s, My hotel, Vayamundo, Hotel Silva, Domein van de Grotten van Han, Van der Valk, Jardins de la Molignée, Château de Vignée, Hotel le Florentin, Mah Hotel, Kloster Heidberg, VisitMons, Abdij van Stavelot, Theater van Luik, Yust Luik, Dinant Evasion, Circuit van Spa-Francorchamps, Ecco la Luna, Golden Lakes Hotel, Pairi Daiza, Tempora, Memorial 1815, MT Pays des Lacs, Châteauform, Brasserie Dubuisson, Kinepolis groep Wallonië, Alleluias Events en I Challenge.

Het programma van deze dag gaat van start met een reeks workshops, die in het teken staan van het thema ‘nabijheid’. Na de lunch kan er kennis worden gemaakt met het aanbod teambuildingactiviteiten. De namiddag wordt afgesloten met een networking drink. ’s Avonds krijgen de deelnemers een diner met animatie aangeboden in hotel Van der Valk Selys, en er is ook de mogelijkheid om te blijven overnachten in hotel Van der Valk Congrès.

Bent u nog niet ingeschreven voor de Meet in Wallonia Day? Doe dit dan snel via deze link. Wilt u hier graag ook nog een bijkomende ontdekkingsdag aan koppelen? Vergeet dan zeker niet om op het formulier uw interesse* voor de fam trip op 21 september aan te vinken!
*aangezien het aantal plaatsen voor de eductour beperkt is, kunnen wij een zekere deelname niet garanderen

Meer van VISITWallonia :