Event Agencies

Jul 29, 2021, 16:09
Twee creatieve teams maken hun intrede in The Oval Office

Twee creatieve teams maken hun intrede in The Oval Office

27 oktober 2020

Als full-service bureau trekt The Oval Office sinds kort de kaart van Experience Driven Communication waarbij het belevingen centraal stelt in de creatieve campagnes die bedacht worden. Om de creatieve power te vergroten heeft het bureau twee nieuwe teams gerekruteerd. 

Een eerste senior team bestaat uit Gino Keymeulen (Art Director) en Alex Skim (NL copy). Alex is al 15 jaar copy en illustrator. Hij werkte als freelance al voor vele bureaus zoals DDB, BBDO en Happiness en is al enige tijd de creatieve partner van Gino Keymeulen. Gino was voordien CD bij Head Office en Klein. 

Het tweede team wordt gevormd door het NL-FR duo Stijn De Schryver (AD) en Jérome Lefebvre (copy). De digital natives komen over van Havas en vormden daarvoor ook al een team bij Publicis Groupe / Digitas. 

Kristof Snels, Executive Creative & Strategic Director“Met deze stevige creatieve versterking in beide landstalen zijn we gelanceerd om meer dan ooit het verschil te maken met impactvolle, experience driven campagnes. Samen met alle andere experten kunnen deze teams zich uitleven op vele domeinen: technologie, digitale platformen, live concepten, traditionele media en brand design. Een fijne plek voor creatieve zielen dus. Ik kijk uit naar de samenwerking.”

Meer van The Oval Office :