Event Agencies

Apr 28, 2024, 21:04
Event’ives laat u genieten van Brussel in ‘Rooftop 58’

Event’ives laat u genieten van Brussel in ‘Rooftop 58’

26 april 2016

Evenementenbureau Event’ives en AG Real Estate pakken van 1 juni tot en met 30 september uit met een uniek project in hartje Brussel. Onder de noemer ‘Rooftop 58’ opent op het dak van Parking 58 een uitzonderlijke setting, waar u kunt genieten van een exclusieve lunch of cocktail, ondertussen genietend van een adembenemend 360° uitzicht over Brussel. Tijdens de week zijn ook evenementen mogelijk.

Genieten van een schitterend uitzicht over de hoofdstad en ondertussen lekker eten of nippen van een zomerse cocktail? Het kan van 1 juni tot en met 30 september op het dak van Parking 58, Bisschopsstraat 1, 1000 Brussel.

Van maandag tot en met vrijdag verwelkomt Rooftop 58 u ’s middags in de Orangerie. Het restaurant onder een kristallen tent van 240 m² serveert een buitengewone vier-gangen-lunch en dat voor minder dan 50 euro per persoon (excl. dranken). Naast een welkomsthapje is er keuze uit twee voorgerechten en twee hoofdgerechten, gevolgd door een subliem dessert. Niemand minder dan Sang Hoon Degeimbre, Kok van het Jaar 2016 volgens Gault&Millau, stelde de menukaart samen en verzekert intens genot voor ogen én smaakpapillen. Het bekende cateringbedrijf Great Foods neemt de taak op zich om alles ter plaatse klaar te maken. In de Orangerie is er plaats voorzien voor 70 ‘couverts’. Ondertussen kunt u ook even verpozen of een glaasje drinken in de speciaal aangelegde moestuin.

Reserveren kan op het telefoonnummer 0479 511 765 of via info@rooftop58.be

Op vrijdag- en zaterdagavond verandert het concept naar de tijdelijke bar ‘Skybar 58’. Dan zijn alle liefhebbers van aperitieven en cocktails van harte welkom in dit exceptionele decor.

De unieke ruimte leent zich ’s avonds van maandag tot donderdag voor zowel private als corporate events tot max. 150 (zittend diner) of 200 personen (walking dinner, receptie, presentatie, …). Op aanvraag kan dit zelfs uitgebreid worden tot een volledige dag, werkelijk (bijna) alles is mogelijk in Rooftop 58. Voor meer inlichtingen over de verschillende mogelijkheden, lunchformules, huurprijzen, data, enz. kunt u contact opnemen met Event’ives op het telefoonnummer 02 647 46 00 of via info@eventives.com.

Rooftop 58 kwam mede tot stand dankzij bekende namen zoals Smart, San Pellegrino, Mastercard en Vittel.

www.rooftop58.be

www.facebook.com/rtp58

www.eventives.com

Meer van Event'ives :

Event'ives