Event Agencies

Mar 29, 2024, 11:06
Weventures Challenge #1: een dag boordevol activiteiten

Weventures Challenge #1: een dag boordevol activiteiten

02 september 2016

Bedrijven die hun medewerkers willen belonen, op zoek zijn naar een toffe teambuildingactiviteit of een uitdagende incentive willen organiseren, hoeven niet langer te zoeken. Neem deel aan Weventures Challenge #1, een  spannende competitie tussen bedrijven’ die op 6 oktober 2016 in Luik plaatsvindt.

Weventures is een jonge start-up die actief is in de Benelux en zich specialiseert in de organisatie van avontuurlijke teambuildings, incentives en verder de meest uiteenlopende evenementen. U hebt een budget en/of een project? Neem dan zeker contact op met het team van Weventures. Zij werken graag een voorstel op maat uit.

Een voorproefje van wat allemaal kan? Een kennismaking met het dynamische team van Weventures? Of gewoon een leuke teambuildingdag voor uw medewerkers? Het kan perfect op 6 oktober 2016 tijdens de eerste editie van Weventures Challenge. Het wordt een dag boordevol plezier en spannende uitdagingen onder collega’s. Als klap op de vuurplijl zorgt een DJ de hele dag lang voor de nodige ‘vibes’.   

Het begint om 12.00 u met een heerlijke lunch, gevolgd door een briefing waarin de kandidaten te weten komen wat er precies op het programma staat. Van 13.45 u tot 17.15 u volgen de activiteiten elkaar in sneltempo op, maar er is uiteraard ook tijd om even op adem te komen bij een gezond tussendoortje. Na de proclamatie en overhandiging van de prijzen – en er zijn véél mooie prijzen te verdienen – start rond 18.00 u een heus Food Truck festival en openen diverse bars hun deuren. Het einde is voorzien rond 22.00 u.

Deelnemen gebeurt met teams van zes personen. Bedenk snel een team-naam en een strijdkreet en schrijf uw ploeg in via : www.weventures.be/challenge

www.weventures.be

Meer van Weventures :