Event Agencies

Apr 29, 2024, 4:04
Organiseer uw eigen festival, exclusief voor uw personeel

Organiseer uw eigen festival, exclusief voor uw personeel

05 september 2016

Bent u op zoek naar een leuke en originele manier om uw collega's, klanten en/of prospecten uit te nodigen voor een unieke ervaring? Organiseer dan uw eigen festival met spectulaire podia, een straffe line-up, stijlvolle foodtrucks en een overdaad aan special effects. Nomad Events specialiseert zich in deze large scale events met een exclusieve toets.

De kans is groot dat u afgelopen zomer wel op één of ander festivalterrein te vinden was. Festivals zijn hotter dan ooit en staan tegenwoordig voor een totaalbeleving met de juiste muziek, de betere foodtrucks, een dosis randspektakel en een terreininrichting waar u uw ogen uitkijkt.  Kortom een prikkeling voor alle zintuigen.

Nomad Events merkt steevast bij de organisatie van grote events (zoals de Hyundai Fan Village tijdens het EK van afgelopen zomer) dat mensen zich veel sneller in een feestelijke sfeer bevinden én zich vlotter uitleven, als het event in een festival-setting, met de juiste up-tempo muziek, ingericht is.

Door de Fan Village in te vullen zoals een modern muziekfestival, werd elke match een groot feest, ongeacht de prestaties op het veld. Deze lijn kan je vlot doortrekken naar corporate events: waarom een traditioneel personeelsfeest of klantenevent, als u uw gasten ook op uw eigen festival kan uitnodigen? Volledig op maat gemaakt, alles volledig in de juiste sfeer.

Bepaal zelf  hoeveel podia er zijn, welke artiesten er staan of hoe uw gasten de vip-ervaring van hun leven meemaken. In functie van uw wensen, budget en het profiel van de genodigden, stelt Nomad uw ideaal festival samen. In een park, een fabriekshal, uw eigen parking?

Contacteer Nomad Events en bekijk de mogelijkheden!

www.nomadevents.be

Meer van Nomad Events :

Nomad Events