Event Agencies

Apr 19, 2024, 11:10
Van maffioso tot detective, het kan allemaal bij Weventures

Van maffioso tot detective, het kan allemaal bij Weventures

13 december 2016

Op zoek naar een spannende teambuilding? Dan ben je bij Weventures aan het juiste adres. Dompel je team onder in de sfeer van de maffiose Cosa Nostra in het Chicago van de jaren 30 of laat de detective in je los tijdens een heuse Murder Party. Weventures zorgt overigens voor alles en dat op om het even welke locatie in België.

Cosa Nostra ademt de sfeer van het Chicago van de jaren 30 uit. De spelers worden gegroepeerd in teams die elk voor een maffiafamilie staan en onder elkaar een meedogenloze strijd leveren om de titel van ‘peetvader’ te winnen.

Het concept staat voor een strategisch spel, waarbij diplomatie en bluf hand in hand gaan. De teamspelers koppelen een gevoel voor strategie aan dialoog en moeten kunnen argumenteren en verleiden om hun concurrenten te overbluffen. En natuurlijk staat trouw aan het team bovenaan de lijst. Het spel duurt 3 uur en wordt gespeeld met 4 tot 6 spelers of teams van elk 2 tot 10 spelers.  

Toch liever gerechtigheid in plaats van misdaad? Het kan perfect met de Murder Party die de detective in de teamspelers wakker maakt.

Wanneer je het minst verwacht, zie je jezelf geconfronteerd met een moordscène. Gerechtigheid moet zegevieren en de moordenaar moet gevonden worden. Met de hulp van je teamleden probeer je de puzzel op te lossen in een gigantische cluedo waar niets aan het toeval wordt overgelaten. Koelbloedigheid is vereist om de verschillende misdaadlocaties te doorgronden, terwijl moed dan weer nodig is om de confrontatie met de verdachten aan te gaan. Het concept kenmerkt zich door het mysterieuze van een politieonderzoek en dompelt de spelers onder in een duistere sfeer waarbij ze als een echte Hercule Poirot het onderzoek in handen nemen. Niemand is te vertrouwen, enkel je eigen instinct kan je redden. Bangeriken en lafaards kunnen zich maar beter onthouden. 

Zowel Cosa Nostra als de Murder Party kunnen om het even waar in ons land gespeeld worden. En u hoeft zich nergens zorgen in te maken, Weventures neemt de hele organisatie op zich. 

www.weventures.be

Meer van Weventures :