Event Agencies

Apr 26, 2024, 4:47
The Hangover by Lapin Quotidien

The Hangover by Lapin Quotidien

22 juni 2015

Na het event van de CCB Awards in Knokke op 5 juni jl., waar de meest creatieve reclamecampagnes werden bekroond, vroeg De Persgroep Advertising aan vijf evenementenbureaus om een concept uit te werken rond 'The Hangover'. In tegenstelling tot de collega's koos Lapin Quotidien resoluut voor een rebelse aanpak.

Zoals de naam al doet vermoeden, was 'The Hangover' een ochtendevent ...

Terwijl de andere agentschappen veeleer focusten op klassieke activiteiten zoals wandelingen op het strand, gezonde ontbijtjes, verse fruitsappen en tai chi, koos Lapin Quotidien resoluut voor een rebelse aanpak.

De genodigden werden ondergedompeld in een totaal onverwachte ervaring. Ze werden aan hun hotel opgepikt met een golfkar met chauffeur en vervoerd naar een geheime locatie in een industriezone. Daar troffen ze een unieke locatie die helemaal bleek opgebouwd te zijn in de stijl van 'The Hangover": donker, mysterieus en vooral aangenaam maf. De ervaring werd opgebouwd met diverse cocktails van het gerenommeerde The Pharmacy, een vinyl DJ, een barrista voor de koffie, getattoeëerde barbiers en een make up corner.

Na de middag ging het feestje verder op het strand. De dag werd feestelijk afgesloten met leuke Hangover-tapas.

Rebels, creatief en elegant? Wenst ook u een event dat op een andere manier wordt aangepakt? Aarzel dan zeker niet om Lapin Quotidien om een offerte te vragen!

www.lapinquotidien.be

Meer van Lapin Quotidien :

Lapin Quotidien