Event Agencies

May 4, 2024, 22:18
Originele evenementen, zowel binnen als buiten Antwerpen

Originele evenementen, zowel binnen als buiten Antwerpen

23 oktober 2019

Cum Laude Events heeft al meer dan 20 jaar Antwerpen als uitvalsbasis voor de organisatie van evenementen in de stad en de provincie, maar ook in de rest van België en zelfs in het buitenland. Antwerpen is een bruisende stad en regio, vol creativiteit. Dat is ook net de troef van Cum Laude Events, die niet alleen logistiek heel sterk zijn, maar ook op creatief vlak een meerwaarde bieden door out-of-the-box te denken. Daarbij wordt steeds op maat van het bedrijf en in functie van de boodschap gewerkt.

Hoewel Cum Laude Events een gevestigde waarde is, probeert het agentschap voortdurend nieuwe ideeën naar voren te schuiven om origineel, innovatief en trendsettend te blijven. Zo worden regelmatig nieuwe technologieën ingezet om voor de klant een wauw-moment te creëren.

Sterk netwerk in de regio

Voor de Antwerpse hotels is Cum Laude Events een partner en aanspreekpunt om evenementen te ondersteunen voor klanten die op zoek zijn naar iets meer dan alleen maar de standaardinvulling. Sterrenhotels verwachten immers een vijfsterrenservice! 

Ook Visit Antwerp en het Antwerps Congresbureau doen een beroep op Cum Laude Events wanneer zij een aanvraag binnenkrijgen die een bepaalde creatieve invulling vereist.

Voor klanten die op zoek zijn naar iets nieuws, biedt Cum Laude Events een absolute meerwaarde. Binnen de regio beschikken zij over een uitgebreid netwerk, waardoor het agentschap steeds op de hoogte is van nieuwe venues, nieuwe initiatieven en nieuwe opportuniteiten.

Laat u verrassen en contacteer vrijblijvend Cum Laude Events voor uw volgende event!

info@clevents.be
T +32(0)3 829 09 53

Meer van Cum Laude Events :

Cum Laude Events