Event Agencies

Aug 5, 2020, 2:58
Unieke samenwerking op The Tall Ships Races tussen Sylvester Productions en PushToTalk

Unieke samenwerking op The Tall Ships Races tussen Sylvester Productions en PushToTalk

07 maart 2016

Van 7 tot 10 juli komen The Tall Ships Races naar Antwerpen. Tientallen majestueuze zeilschepen zullen meer dan 650.000 bezoekers naar Antwerpen lokken. Een event van deze grootte vraagt een bijzondere en unieke aanpak. Daarom sloegen de eventbureaus Sylvester Productions en PushToTalk de handen in mekaar voor deze organisatie, in opdracht van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen en de stad Antwerpen.

“Dit wordt hét nationaal evenement van 2016,” zegt Tom Bellens, Managing Partner van PushToTalk.

“We zijn ondertussen al meer dan één jaar fulltime achter de schermen bezig. Een complex en uitdagend evenement van deze grootte tot stand brengen is een intensief en lang proces. Er zijn ontzettend veel partijen bij betrokken: overheid, veiligheidsinstanties, politiek, media, leveranciers, sponsors en natuurlijk de opdrachtgevers en de eventbureaus. Van bij het begin hebben we alle partijen rond de tafel gebracht en geïnformeerd. Daardoor hebben we nu een stevig draagvlak om in de laatste rechte lijn naar het event zelf toe te gaan.”

Niet alleen organisatorisch zijn The Tall Ships Races interessant, ook commercieel.

Geert Vanoverschelde, Gedelegeerd Bestuurder Sylvester Productions:

“De mediapartners, het unieke verhaal van The Tall Ships Races en natuurlijk de komst van de meest imposante zeilschepen ter wereld, maken dat bedrijven op verschillende manieren kunnen bijdragen aan dit evenement om zo hun merk in de spotlights te zetten. Zowel op vlak van sponsoring, hospitalityformules als een peterschap voor trainees zijn de mogelijkheden groot. Er zijn zoveel mooie verhalen rond dit evenement te vertellen.”

Beide eventbureaus versterken elkaar en brengen een uitgebreid en gepassioneerd team samen om op maat creatieve samenwerkingsvoorstellen uit te werken.

Stapt uw onderneming mee aan boord?

Neem contact op met Tom Bellens (0491 64 45 86) via Tom.bellens@tsrantwerp.be of Geert Vanoverschelde (0475 46 29 44) op Geert.Vanoverschelde@tsrantwerp.be

www.tsrantwerp.be

Meer van Sylvester pushtotalk :