Decors & Stands

Nov 16, 2019, 22:18
99 problems but the bar ain’t one

99 problems but the bar ain’t one

20 juni 2019

Om tijdens de voorbereidingen van een event een goed overzicht te houden, beperkt u best het aantal partners. Het selecteren van de juiste partners zal u op termijn heel wat moeite besparen en zal het werk vergemakkelijken. Dat is dan ook waar Goldfish naar streeft. Om op te treden als eventpartner en niet enkel als eventleverancier. Zo bouwen ze met hun klanten een sterke relatie op waar telkens wordt gekozen voor de beste oplossing voor beide partijen.

Bovenop deze wens om écht samen te werken, beschikt Goldfish tevens over een breed én origineel huurassortiment. Gaande van meubilair tot tafelgerei, als eventplanner is het de ideale one-stop-shop. Maar wist u ook dat u via de vernieuwde website makkelijk bars en buffetten kan huren?

Dankzij onze zwarte en witte bars en buffetten met verwisselbare fronten zijn een heleboel stijlen met een minimum aan moeite binnen handbereik. Leuke steigerhouten bars met bijhorende buffetten in naturel of witte uitvoering zijn ideaal om een outdoor-feeling tot zijn recht te laten komen.

Bovendien vindt u onder de tab ‘Ons aanbod’ op www.goldfishindustries.be de categorie ‘Bars & buffetten’ en een extra subcategorie ‘Taps, spoelbakken & werkbladen’. Daar zijn alle toebehoren om uw bar compleet te maken gegroepeerd. Ook windowcoolers zijn op de website te vinden, dat bij ‘Apparatuur’ en ‘Koelen & vriezen’.

Nood aan een baropstelling op maat? Sinds kort lanceerde Goldfish een aparte subcategorie, toegewijd aan ‘Bars vanaf 6m’. Deze zijn modulair en kunnen in verschillende opstellingen geplaatst worden. U-vorm, L-vorm, vierkant en uiteraard recht zijn allen mogelijk. Bar Verona kan zelfs rond opgesteld worden! Bij de offerteaanvraag duidt u simpelweg de gewenste bar aan en plaatst u in de opmerking over hoeveel meter, welke vorm en welke benodigdheden (taps, koeling, spoelbakken, …) het gaat. Goldfish maakt dan voor u een offerte op maat op.

Let Goldfish raise the bar at your next event.

#zorgeloosfeesten

Meer van Goldfish Industries Party Rental :

Goldfish Industries - Party Rental