Decors & Stands

Sep 22, 2019, 18:06
Zorgeloos feesten met Goldfish Industries – Party Rental

Zorgeloos feesten met Goldfish Industries – Party Rental

16 mei 2018

‘You never get a second chance to make a first impression’. Net daarom is het voor uw evenement zo belangrijk dat alles er perfect uitziet. Op die manier verzekert u een wauw-gevoel bij al uw genodigden. Om deze ambitie waar te maken kan u rekenen op de ondersteuning en expertise van Goldfish Industries – Party Rental.

Waar het verhuurbedrijf dan precies het verschil maakt?

In de eerste plaats in het verhuuraanbod. De voorbije jaren werd sterk geïnvesteerd in een unieke en verzorgde collectie die inspeelt op hedendaagse verhuurtrends. Laat u op de webshop inspireren door een breed assortiment feestmaterialen in uiteenlopende eventstijlen zoals Bohemian, Nordic, Urban Jungle en Industrial.

Wenst u liever persoonlijk advies bij het samenstellen van uw bestelling?

Dat kan zeker. Wees welkom in de showroom om een inrichting op maat te bespreken.

Daarnaast is er de knowhow van het verhuurbedrijf. Goldfish Industries – Party Rental werd zes jaar geleden opgericht door Jonathan Geerinckx die tot op vandaag nog steeds de dagdagelijkse leiding op zich neemt. Met een sterke focus op ‘operational excellence’ staat stipt & schadevrij leveren centraal. Kortom: Goldfish Industries – Party Rental maakt de slogan ‘zorgeloos feesten’ dagelijks waar!

Door deze voortreffelijke service kan het bedrijf jaarlijks rekenen op een verdubbeling van het aantal toevertrouwde events. Hierdoor is Goldfish Industries – Party Rental uitgegroeid tot een ijzersterk team van een 10-tal vaste medewerkers. Een voor een staan zij klaar om van uw event een succes te maken!

goldfishindustries.be

Meer van Goldfish Industries Party Rental :

Goldfish Industries - Party Rental