Decors & Stands

Sep 22, 2019, 6:15
Goldfish Party Rental realiseert eerste overname

Goldfish Party Rental realiseert eerste overname

15 maart 2019

Goldfish Party Rental, met hoofdzetel te Kruibeke nabij Antwerpen, is gespecialiseerd in het verhuren van materialen voor feesten en evenementen. Zowel particulieren als professionals kunnen er terecht voor de aankleding van hun evenement. Dit jaar realiseert Goldfish Party Rental haar eerste overname.

Groei

Deze overname kadert in het opmerkelijke groeiparcours dat Goldfish Party Rental de voorbije jaren wist af te leggen. Het verhuurbedrijf versterkt hierdoor niet alleen de marktpositie, maar kan zo ook beter tegemoet komen aan het groeiend klantenbestand in de regio’s Kempen en Limburg.

Vanaf 1 maart 2019 werden zowel het volledige assortiment verhuurmaterialen als de integrale operationele werking van sectorgenoot Trendyrent uit Turnhout door Goldfish Party Rental overgenomen.

“We leveren al enkele jaren in gans België, dus de stap naar een vestiging of het benaderen van een concullega in een andere regio zoals in dit geval Turnhout was niet veraf. Onze zoektocht naar opportuniteiten en de zoektocht van zaakvoerder Bruno Van Rooy van Trendyrent naar een overnemer, vonden elkaar op het perfecte moment.

We zullen alles in het werk stellen om het huidige Trendyrent-cliënteel even goed te blijven servicen en hen van het breder Goldfish-assortiment te laten meegenieten.

Zo blijft bijvoorbeeld het afhalen en terugbrengen van gehuurde materialen mogelijk op dezelfde locatie aan de Beyntellus te Oud-Turnhout." verduidelijkt zaakvoerder Jonathan Geerinckx.

Vernieuwde website

Samen met de overname van Trendyrent lanceert Goldfish Party Rental ook de volledig vernieuwde website goldfishindustries.be.

“Mooie beelden zijn belangrijk in wat we als verhuurbedrijf doen”, gaat Geerinckx verder. "Een website met geïntegreerde shop, waarmee we het voor iedereen makkelijk maken om snel de juiste items terug te vinden en offertes aan te vragen is dan ook een must. We willen met onze vernieuwde site de Goldfish Party Rental en Trendyrent klanten op een zo aangenaam mogelijke manier door het keuze- en bestelproces begeleiden."

Goldfish Party Rental groeit mede dankzij de overname verder door naar een omzet van 1,5 miljoen euro en een team van 12 medewerkers. De onderneming blijft zoeken naar opportuniteiten om deze groei door te trekken en haar positie te verstevigen. Zo staat onder andere regio Brussel als volgende focusgebied op de planning.

Meer van Goldfish Industries Party Rental :

Goldfish Industries - Party Rental