Catering

Feb 23, 2020, 2:44
Repas Catering zorgt mee voor succesvolle heropening Hof van Busleyden

Repas Catering zorgt mee voor succesvolle heropening Hof van Busleyden

03 juli 2018

Na een grondige restauratie en herinrichting heeft het vernieuwde Museum Hof van Busleyden in Mechelen opnieuw zijn deuren voor het publiek geopend. Het officiële startschot werd gegeven tijdens een druk bijgewoonde openingsplechtigheid. De stad Mechelen deed beroep op Repas Catering om de genodigden te trakteren op een verzorgde receptie.

Het Hof van Busleyden is één van de prachtige gebouwen in Mechelen daterend uit het begin van de zestiende eeuw. Tijdens de Eerste Wereldoorlog werd het gebouw volledig vernield, alleen de muren stonden nog overeind. Tijdens de jaren dertig van de vorige eeuw wordt het gerestaureerd en kreeg het de functie van stadsmuseum. Om het Hof van Busleyden te verbouwen tot een eigentijds museum dat aangepast is aan de noden van de 21ste eeuw, besloot de stad Mechelen opnieuw over te gaan tot een grondige restauratie en herinrichting. Deze is nu achter de rug, sinds 17 juni 2018 kan het publiek er opnieuw terecht.

Om de opening feestelijk te vieren, deed de stad Mechelen, zoals wel vaker gebeurt, beroep op de diensten van Repas Catering. De talrijke genodigden verzamelden in een grote tent op het binnenplein van het Bourgondisch stadspaleis in Mechelen. Na de officiële plechtigheid kregen zij een ruime keuze aan verzorgde hapjes en drankjes voorgeschoteld, waaronder het Gouden Carolus bier, al jarenlang de trots van de stad. Een museum is niet altijd de makkelijkste plek voor een cateraar om voor een grote groep gasten aan de slag te gaan en dat was ook in Hof van Busleyden het geval.

Niet getreurd evenwel, want het team van Jeff Philipsen heeft al voor heter vuren gestaan. De mensen van Repas zijn het nu eenmaal gewoon om te werken op plekken waar men al eens kort op de bal moet spelen en men ‘zijn plan moet kunnen trekken’. Dankzij de inzet van het cateringbedrijf en zijn leveranciers verliep alles vlekkeloos en mag het museum terugblikken op een prachtig openingsevent.

www.repascatering.be

Meer van Repas Catering :

Repas Catering