Catering

Apr 19, 2024, 12:21
Foodz Catering verwent u en uw gasten culinair op Filmfestival Oostende

Foodz Catering verwent u en uw gasten culinair op Filmfestival Oostende

02 juni 2015

Van 11 tot en met 19 september 2015 vindt opnieuw het Filmfestival van Oostende plaats. FFO is op korte termijn uitgegroeid tot één van de toonaangevende filmfestivals in Vlaanderen en heeft zijn naam als Festival heeft geclaimd in de filmwereld en ver daarbuiten. Na de succesvolle editie van 2014 is Foodz Catering opnieuw van de partij in Oostende om de gasten culinair te verwennen.

In september zorgt het Filmfestival van Oostende terug voor een pak internationale premières en films die meedingen naar prijzen voor de Ensors, of de Look!-competitie die de focus legt op het visuele aspect van de film. Maar ook de nieuwste blockbusters van het najaar zijn er te zien. Er is naast het gala van de Ensors ook heel veel aanstormend talent.

Filmfestival Oostende is het ideale moment om je zakenrelaties uit te nodigen, aan networking te doen, of een gezellige uitstap te organiseren voor je vereniging of vrienden. Vorig jaar kon je zelfs "Mr James Bond" Pierce Brosnan of Oscarwinnaar Adrien Brody tegen het lijf lopen.

Dit jaar is de gastvrouw niemand minder dan Maaike Cafmeyer. Samen met de organisatie en Foodz Catering zal zij er alles aan doen om het U en Uw genodigden naar hun zin te maken. Speciaal voor deze editie stelt Foodz Catering twaalf unieke cateringformules voor die voldoen aan ieders doelstelling en budget. De verschillende formules worden telkens gecombineerd met het VIP-arrangement van het filmfestival zelf en keuze aan filmticket.

Mis dit hoogtepunt van de Vlaamse Filmwereld niet en laat u, samen met uw genodigden, verwelkomen op één van deze fantastische filmavonden.

De Filmfestival Oostende VIP-arrangementen zijn verkrijgbaar vanaf 10 personen.

Boekingen kunnen enkel gebeuren via email naar onderstaande contacten en worden gevolgd door een passende confirmatie en reservatievoorwaarden.

Ook voor arrangementen op maat kunt u contact opnemen met Foodz Catering of FFO. Zij komen graag deze arrangementen toelichten bij u op het bedrijf of vereniging.

Alain Vanden Abeele - marketing PR Foodz Catering - marketing@foodz-catering.be
Inge Deley - algemeen coördinator FF0 - inge.deley@filmfestivaloostende.be

www.foodz-catering.be

Meer van Foodz Catering :

Foodz