Benelux Event Awards

Dec 2, 2022, 17:16
Laatste kans om mee te dingen naar een Golden BEA

Laatste kans om mee te dingen naar een Golden BEA

19 juli 2022

Heeft uw agentschap de voorbije 12 maanden een project georganiseerd dat in aanmerking komt voor een sectoronderscheiding? Dan is nu het moment aangebroken om deze case in te schrijven voor de BEA Awards 2022! Volgende week, op 25 juli, worden de inschrijvingen definitief afgesloten. Zorg dus dat jullie er alsnog bij zijn!

Op 23 november 2022 worden in Antwerpen de BEA Awards 2022 uitgereikt. Maar de competitie gaat al veel vroeger van start! De ingeschreven cases worden in september een eerste keer voorgelegd aan de BEA-jury. Op basis van een online voorronde maakt de jury een eerste schifting. De agentschappen die doorstoten naar de finaleronde mogen op 23 november hun case live komen presenteren voor de jury, én voor het publiek. Na deze presentaties, die zullen plaatsvinden in het iconische Havenhuis, trekt de jury zich terug voor een beraadslaging waarin ze de vijf winnaars van een Gouden BEA aanduidt.

Een belangrijke nieuwigheid is dat er dit jaar voor het eerst vijf categorieën zijn. Naast de vier ‘klassieke’ BEA-categorieën (B2B, B2C, B2E & Institutional Events) zal er dit jaar een nieuwe categorie geïntroduceerd worden, waarin de jury op zoek gaat naar cases waarin met zeer beperkte middelen enorm mooie projecten zijn verwezenlijkt. Deze ‘Lowbudget’ categorie is dan ook beperkt tot evenementen met een budget kleiner dan 20.000 euro.

Heeft u tussen 30 juni 2021 en 30 juni 2022 een evenement (live, hybride of digitaal) georganiseerd dat in aanmerking komt voor een sectoraward? Klik dan op de onderstaande button om uw deelname vandaag nog te verzekeren. (standaardprijs voor een case bedraagt 690 € excl. btw – check reglement voor eventuele kortingen als ACC-lid, als nieuw agentschap of bij indienen meerdere cases)

Case(s) inschrijven

Meer details over de competitie en het uitgebreide reglement kan u raadplegen via www.bea-awards.eu

Meer van BEA Awards :